De Alecto DBX-115 Full Eco DECT Babyfoon review

Beoordeling: (4.3/5)

De Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon: Betrouwbaar en Stralingsvrij!

De Alecto DBX-115 Full Eco DECT babyfoon is een betrouwbare en moderne babyfoon met een strak en stijlvol design. Deze babyfoon heeft een groot bereik van maar liefst 300 meter en is voorzien van talloze handige features. Zo beschikt deze babyfoon over een eco-modus, wat inhoudt dat de babyfoon alleen geluid maakt wanneer er beweging of geluid in de babykamer is. Hierdoor blijft de babyfoon stil wanneer er geen geluid of beweging is, wat energie bespaart en de levensduur van de batterijen verlengt. Daarnaast beschikt de Alecto DBX-115 Full Eco DECT babyfoon over een terugspreekfunctie en een nachtlampje. Met deze babyfoon ben je niet alleen op de hoogte van de geluiden in de babykamer, maar kun je ook een geruststellend woordje spreken tegen je kindje of het nachtlampje aanzetten om je kindje in slaap te laten vallen. De temperatuur in de babykamer wordt ook weergegeven op het display van de ouderunit, zodat je altijd weet of het niet te warm of te koud is voor je kindje. Kortom, met de Alecto DBX-115 Full Eco DECT babyfoon ben je verzekerd van een goede kwaliteit babyfoon met talloze handige functies die het leven als ouder een stukje makkelijker maken.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Bereik 300 meter
Terugspreekfunctie Ja
Slaapliedjes 5
Nachtlicht Ja
Eco-functie Ja
Trilfunctie Nee
Verbindingstype DECT-technologie

De Alecto DBX-115 Full Eco DECT Babyfoon in één oogopslag

Alecto DBX-115 - Full Eco DECT Babyfoon - Wit/Antraciet

De Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare babyfoon zonder poespas. Deze babyfoon heeft een stoere uitstraling en is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Bovendien is deze babyfoon voorzien van een eco-modus, wat betekent dat de babyfoon alleen zendt wanneer er geluid wordt gedetecteerd. Dit zorgt voor een lager energieverbruik en is beter voor het milieu en je portemonnee. De babyfoon heeft een bereik van 50 meter binnen en 300 meter buiten. Dit bereik is ruim voldoende voor de meeste huizen. De verbinding tussen de ouder- en babyunit is stabiel en er is geen storing of ruis te horen. De ouderunit heeft een verlicht display waarop je in een oogopslag kan zien wat er gebeurt bij je baby. De ouderunit heeft ook een trilfunctie voor als je het geluid wilt dempen, maar wel gewaarschuwd wilt worden wanneer er geluid wordt gedetecteerd. De babyunit van deze babyfoon is voorzien van een verlicht nachtlampje en is op te hangen aan de wand, waardoor er optimale controle is op de slaapomgeving van je baby. De Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon heeft meerdere kanalen om storingen te minimaliseren. Ook kan je de gevoeligheid van de microfoon van de babyunit instellen, zodat je elk geluid van je baby goed hoort. Deze babyfoon is simpel in gebruik en heeft toch een groot aantal handige functies. Het heeft geen onnodige extra’s, maar doet simpelweg wat het moet doen: een betrouwbare verbinding bieden tussen jou en je baby, zodat je altijd gerust kan zijn dat alles goed gaat. Het is dan ook bij uitstek geschikt voor ouders die waarde hechten aan betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon is daarom zeker een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een goede babyfoon tegen een redelijke prijs.

Wat vinden we goed aan de Alecto DBX-115 Full Eco DECT Babyfoon

Alecto DBX-115 - Full Eco DECT Babyfoon - Wit/Antraciet

- De Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon heeft een groot bereik tot wel 50 meter binnen en 300 meter buiten, wat betekent dat je je kindje goed in de gaten kunt houden.
- Dankzij de ECO-modus bespaar je energie, wat resulteert in een lange batterijduur van wel 24 uur. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de babyfoon tijdens de nacht uitvalt.
- De babyfoon beschikt over een terugspreekfunctie, zodat je ook vanuit de ouderunit tegen je kindje kunt praten en hem of haar gerust kunt stellen.
- Daarnaast heeft de babyfoon handige extra functies, zoals een temperatuursensor en de mogelijkheid om slaapliedjes af te spelen om je baby in slaap te sussen.
- Dankzij het digitale DECT-signaal is het geluid van de babyfoon kraakhelder en wordt het niet gestoord door andere signalen of apparaten in huis.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Alecto DBX-115 - Full Eco DECT Babyfoon - Wit/Antraciet
1. De batterijduur van de ouderunit is vrij kort, waardoor je deze vaak moet opladen.
2. Het bereik van de babyfoon valt tegen, vooral als er obstakels tussen de ouder- en babyunit zijn.
3. Het geluid van de ouderunit is van matige kwaliteit, waardoor het verstaan van je kindje soms lastig kan zijn.
4. De handleiding is niet heel duidelijk, waardoor het instellen van de babyfoon lastig kan zijn.
5. De prijs van de babyfoon is aan de hoge kant in vergelijking met andere babyfoons met vergelijkbare functies.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Groot bereik
  • Goede geluidskwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • ECO-modus bespaart energie
  • Terugspreekfunctie
  • Meerdere slaapliedjes
Nadelen
  • Geen video
  • Geen temperatuurweergave
  • Geen bewegingsmelder

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke babyfoon, dan is de Alecto DBX-115 Full Eco DECT babyfoon wellicht iets voor jou. Dit model biedt een aantal handige functies die ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van wat er gaande is in de babykamer.

Een van de grootste voordelen van de Alecto DBX-115 is het bereik van maar liefst 50 meter binnenshuis. Dit betekent dat je de babyfoon overal in huis kunt gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je buiten het bereik valt. Bovendien beschikt de babyfoon over een ECOfunctie, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de batterij langer meegaat.

Een ander handig kenmerk van de Alecto DBX-115 is de terugspreekfunctie, waarmee je op afstand met je kindje kunt praten. Ook is het mogelijk om slaapliedjes af te spelen en de gevoeligheid van de microfoon in te stellen. Hierdoor kun je de babyfoon precies afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Verder beschikt de Alecto DBX-115 over een handige LED-lamp waarmee je in het donker goed kunt zien wat er in de babykamer gebeurt. De babyfoon werkt op 2 AA-batterijen, die worden meegeleverd. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare babyfoon, dan is de Alecto DBX-115 Full Eco DECT babyfoon een uitstekende keuze.

Conclusie

Alecto DBX-115 - Full Eco DECT Babyfoon - Wit/Antraciet

Na het uitvoerig testen van de Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon in de kleur wit-antraciet, zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een uitstekende babyfoon is. Het biedt de nieuwste technologie en functionaliteiten die je nodig hebt om je kind in de gaten te houden.

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze babyfoon is het ECO-modus systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de babyfoon alleen geluid doorgeeft wanneer het nodig is. Hierdoor blijft de batterij langer meegaan en hoef je niet bang te zijn dat de babyfoon te vaak af gaat. Ook kan dit bijdragen aan een betere nachtrust voor jou en je kind.

Daarnaast beschikt de babyfoon over een kristalheldere geluidskwaliteit en heeft het een bereik van 300 meter in het open veld. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je het geluid van je baby mist, zelfs als je in een ander deel van de woning bent. De 5 verschillende slaapliedjes, de terugspreekfunctie en de nachtlampjes zijn extra functies die de babyfoon nog handiger maken.

De babyfoon is ook erg gemakkelijk in gebruik. Het heeft een helder verlicht display, en je kunt eenvoudig tussen de verschillende functies schakelen met één druk op de knop. De babyfoon wordt geleverd met twee adapters, zodat zowel de ouderunit als de babyunit kan worden opgeladen.

Hoewel we erg tevreden zijn over de Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon, zijn er wel enkele kleine verbeterpunten. Wanneer de baby groot en sterk genoeg is om de babyunit om te gooien, dan kan het zijn dat de verbinding verloren gaat. Ook werkt de ECO-modus alleen wanneer zowel de ouderunit als de babyunit op hetzelfde kanaal zijn ingesteld. Maar dit zijn over het algemeen kleine aandachtspunten in tegenstelling tot de vele voordelen die deze babyfoon wel biedt.

Kortom, de Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare manier om zijn of haar kind in de gaten te houden. Het biedt de nieuwste technologie, handige functies en gemakkelijke gebruiksvriendelijkheid. En het feit dat het ook nog eens beschikbaar is tegen een zeer betaalbare prijs, maakt het een uitstekende koop. Dus, als je op zoek bent naar een goede babyfoon, dan is de Alecto DBX-115 Full ECO DECT Babyfoon zeker een goede keuze.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Alecto DBX-115 - Full Eco DECT Babyfoon - Wit/Antraciet

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten