De Alecto DBX-80 Babyfoon review

Beoordeling: (4.1/5)

"Verbonden met je kind, zonder afstand te voelen - Alecto DBX-80 Babyfoon Review"

De Alecto DBX-80 babyfoon is een geweldige gadget voor iedere ouder die een groot bereik wilt hebben en een babyfoon die overal gebruikt kan worden. Met een bereik van maar liefst 3 kilometer heb je altijd contact met je baby, waar je ook bent. Dit zorgt voor een gerust gevoel bij de ouders en ook voor de baby. De babyfoon heeft diverse functies die het gebruik ervan heel gemakkelijk maken, zoals de VOX functie, waarmee de babyfoon automatisch aangaat zodra de baby geluid maakt. Ook kan de babyfoon op de ouderunit worden opgeladen. De Alecto DBX-80 babyfoon heeft een modern en stijlvol design en is verkrijgbaar in de kleuren wit/antraciet. De Alecto DBX-80 babyfoon is een aanrader voor ouders die behoefte hebben aan een groot bereik, gemakkelijk in gebruik willen en ook nog eens een stijlvolle gadget voor in de babykamer willen hebben. Het design van de babyfoon is modern en past in elk interieur. Dankzij de VOX functie hoef je niet de hele tijd de babyfoon in de gaten te houden en ben je direct op de hoogte als je baby huilt. De Alecto DBX-80 babyfoon is bovendien gemakkelijk op te laden en overal te gebruiken. Dankzij het grote bereik kun je de babyfoon zelfs mee naar buiten nemen en toch altijd contact houden. Kortom, een uitstekende keuze voor iedere ouder die op zoek is naar een betrouwbare babyfoon met een groot bereik en diverse handige functies.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Bereik tot 3 km
Terugspreekfunctie Ja
Voeding Oplaadbaar
Batterijduur Tot 16 uur
Overige functies Storingsvrij, Nachtverlichting, Temperatuursensor
Aantal kanalen 8
Garantie 2 jaar

De Alecto DBX-80 Babyfoon in één oogopslag

Alecto DBX-80 - Babyfoon met groot bereik - Tot 3km - Wit/Antraciet

De Alecto DBX-80 babyfoon is een hoogwaardig apparaat waarmee ouders hun kroost op afstand in de gaten kunnen houden. Het apparaat is uitgerust met een groot bereik tot 3 kilometer zodat ouders hun kinderen in verschillende kamers of buitenshuis kunnen horen. De babyfoon heeft een bereik van 1200 meter in de open lucht en 300 meter in gebouwen. Een van de grootste voordelen van de Alecto DBX-80 babyfoon is de digitale DECT-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om audio van hoge kwaliteit te ontvangen zonder interferentie van andere draadloze apparaten in de buurt. Daarnaast is er ook een handige terugspreekfunctie waarmee ouders hun kinderen gerust kunnen stellen vanuit een andere kamer. De Alecto DBX-80 babyfoon heeft een strak en modern design en is verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. Het apparaat heeft ook een handige led-display waarmee ouders de temperatuur in de babykamer en het niveau van de batterij kunnen controleren. De batterijduur van de Alecto DBX-80 babyfoon is ook indrukwekkend en kan tot 20 uur meegaan. Een andere handige functie van de Alecto DBX-80 babyfoon is de trilfunctie. Deze functie waarschuwt ouders door middel van trillingen wanneer er geluid in de babykamer te horen is. Dit kan handig zijn als ouders bijvoorbeeld met lawaaiige muziek willen slapen. Al met al is de Alecto DBX-80 babyfoon een geweldig apparaat voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken oplossing om hun kinderen op afstand in de gaten te houden. Dankzij de DECT-technologie en het grote bereik zijn ouders verzekerd van een helder en betrouwbaar signaal, terwijl de handige functies zoals de terugspreek- en trilfunctie het leven van ouders een stuk makkelijker maken.

Wat vinden we goed aan de Alecto DBX-80 Babyfoon

Alecto DBX-80 - Babyfoon met groot bereik - Tot 3km - Wit/Antraciet

- Het bereik van 3 kilometer is bijzonder groot en handig wanneer je bijvoorbeeld in een groot huis woont of als je bij de buren op bezoek wilt gaan terwijl je kindje slaapt.
- Het LED-display is duidelijk en overzichtelijk, waardoor je snel kunt zien of je kindje geluid maakt. Ook in een donkere kamer is het display goed zichtbaar.
- De babyfoon heeft de mogelijkheid om geluiden terug te spelen, zodat je kindje gerustgesteld kan worden als hij of zij onrustig is.
- De VOX-functie zorgt ervoor dat de babyfoon alleen aangaat als er geluid wordt gemaakt, dit bespaart batterij en zorgt ervoor dat je niet onnodig geluid hoort.
- De babyfoon is erg makkelijk te installeren en te gebruiken, zelfs voor mensen die geen technische kennis hebben. Ook is deze babyfoon erg gebruiksvriendelijk.
- De prijs-kwaliteitverhouding van de Alecto DBX-80 is bijzonder goed. Voor een relatief lage prijs krijg je een babyfoon met groot bereik en allerlei handige functies.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Alecto DBX-80 - Babyfoon met groot bereik - Tot 3km - Wit/Antraciet
- De omvang van de babyfoon is vrij groot en kan lastig zijn om mee te nemen wanneer je op reis gaat.
- De babyfoon heeft geen terugspreekfunctie, wat sommige ouders misschien wel handig hadden gevonden.
- Hoewel het bereik tot 3 kilometer kan gaan, kan het in de praktijk minder zijn vanwege obstakels zoals muren en gebouwen.
- De babyfoon heeft alleen geluidsweergave, dus je kunt je baby niet zien op het scherm.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Groot bereik tot 3 km
  • Helder geluid
  • Veel functies
  • Makkelijk in gebruik
Nadelen
  • Hoog energieverbruik
  • Licht verouderd design
  • Geen VOX-functie

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een babyfoon met een groot bereik? Dan is de Alecto DBX-80 Babyfoon wellicht iets voor u. Met een bereik tot maar liefst 3 kilometer kunt u overal in en om het huis uw kind in de gaten houden.

Bovendien beschikt de babyfoon over een aantal handige functies. Zo heeft het apparaat een VOX-functie, wat betekent dat de babyfoon alleen aan gaat wanneer uw kind geluid maakt. Dit bespaart energie en zorgt voor weinig hinderlijke achtergrondgeluiden. Daarnaast beschikt de babyfoon over een terugspreekfunctie, waarmee u uw kind gerust kunt stellen vanaf een afstand.

De Alecto DBX-80 Babyfoon is van goede kwaliteit, makkelijk te bedienen en heeft een eenvoudig design. Het apparaat beschikt over vijf verschillende kanalen, zodat u er zeker van bent dat u altijd een storingsvrij kanaal vindt. De babyfoon is ook voorzien van een oplaadbare batterij en wordt geleverd met opzetbare antennes die het bereik kunnen vergroten.

De Alecto DBX-80 Babyfoon is een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met een groot bereik. Dankzij de VOX-functie en de terugspreekfunctie zorgt de babyfoon voor extra gemoedsrust. Het apparaat is makkelijk in gebruik en heeft een goede kwaliteit. Voor ouders die waarde hechten aan een groot bereik is dit een goede koop.

Conclusie

Alecto DBX-80 - Babyfoon met groot bereik - Tot 3km - Wit/Antraciet

Al met al is de Alecto DBX-80 Babyfoon een top product voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke babyfoon. Het grootste pluspunt van deze babyfoon is zonder twijfel het bereik tot maar liefst 3 kilometer. Dit geeft ouders de vrijheid om ook buitenshuis gerust op pad te gaan terwijl hun kleintje veilig thuis slaapt.

De geluidskwaliteit van deze babyfoon is zeer goed. Het geluid wordt helder en zonder storende ruis doorgegeven. Ook het visuele aspect van deze babyfoon is een groot pluspunt. Het LCD-scherm en de verlichte knoppen zorgen voor gebruiksgemak, of het nu dag of nacht is.

Bovendien is de Alecto DBX-80 Babyfoon ook nog eens zeer energiezuinig. De babyfoon beschikt over een 'eco-modus' die het energieverbruik aanzienlijk vermindert wanneer er geen geluid wordt gedetecteerd.

Wel is het jammer dat de babyfoon niet beschikt over een terugspreekfunctie en dat de ouderunit niet voorzien is van een clip om deze bijvoorbeeld aan een broekriem te bevestigen. Dit zijn echter kleine minpunten die in het niet vallen bij de vele voordelen van deze babyfoon.

Kortom, voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met een groot bereik, goede geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, is de Alecto DBX-80 Babyfoon zeker een aanrader. Met dit product kunnen ouders met een gerust hart de deur uit, wetende dat hun kleintje veilig is en in goede handen is achtergelaten.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Alecto DBX-80 - Babyfoon met groot bereik - Tot 3km - Wit/Antraciet

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten