De Alecto DVM-71 Babyfoon met camera en temperatuurweergave. review

Beoordeling: (4/5)

Alecto DVM-71: De Complete Babyfoon Met Camera En Temperatuurweergave.

Op zoek naar een babyfoon met camera en temperatuurweergave? Dan is de Alecto DVM-71 babyfoon wellicht iets voor jou. Deze babyfoon heeft een helder kleurenscherm van 2,4 inch waarop je je baby zowel kunt zien als horen. Daarnaast beschikt de babyfoon over een terugspreekfunctie, zodat je je baby kunt geruststellen vanuit een andere kamer. Een handige functie van de Alecto DVM-71 is de mogelijkheid om de temperatuur van de babykamer te meten en weer te geven op het scherm. Zo kun je ervoor zorgen dat de kamer altijd op de juiste temperatuur is voor je kleintje. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter in open veld, wat hem geschikt maakt voor gebruik in een groot huis of tuin. De Alecto DVM-71 babyfoon is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Het compacte formaat maakt hem draagbaar en ideaal voor op reis. Kortom, de Alecto DVM-71 babyfoon biedt waar voor zijn geld en is een goede keuze voor ouders die een betrouwbare babyfoon willen met camera en temperatuurweergave.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Bereik 50 meter
Camera Ja, met infrarood nachtzicht
Temperatuurweergave Ja
Terugspreekfunctie Ja
Energiebesparende Eco modus Ja
Aantal kanalen Automatisch scansysteem
Mogelijkheid tot uitbreiding Ja, met extra camera

De Alecto DVM-71 Babyfoon met camera en temperatuurweergave. in één oogopslag

Alecto DVM-71 - Babyfoon met camera - Temperatuurweergave - Wit

De Alecto DVM-71 Babyfoon met Camera en Temperatuurweergave in de kleur wit is een geweldige babyfoon die perfect is voor ouders die ervan houden om hun kinderen altijd in de gaten te houden. Deze babyfoon is niet alleen makkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar, maar heeft ook een veelzijdige set van functies die u zeker niet wilt missen. In dit artikel zullen we u alles vertellen wat u moet weten over de Alecto DVM-71 Babyfoon met Camera en Temperatuurweergave. De Alecto DVM-71 babyfoon heeft een helder display met een groot formaat van 11 cm. De camera van de babyfoon kan vanuit verschillende hoeken worden gedraaid en is voorzien van een zoomfunctie zodat u uw baby altijd perfect kunt bekijken, vanuit elke hoek en afstand. Met de Alecto DVM-71 babyfoon kunt u ook de temperatuur in de kamer van uw baby bekijken. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw baby het niet te warm of te koud heeft en kunt u snel reageren als er iets niet klopt. Een andere belangrijke functie van deze babyfoon is het intercomsysteem dat het mogelijk maakt om met uw baby te communiceren en uw stem te laten horen zonder dat u naar de babykamer hoeft te gaan. Dit kan u veel tijd besparen en uw baby rustig houden. Wat betreft de geluidskwaliteit van de Alecto DVM-71 Babyfoon met Camera en Temperatuurweergave, deze is simpelweg fantastisch. Het geluid is helder en consistent en u kunt het volume instellen op een niveau dat u prettig vindt. Tot slot is de Alecto DVM-71 babyfoon zeer betrouwbaar en uiterst veilig in gebruik. Het systeem maakt gebruik van een frequentie die niet verstoord kan worden door andere apparaten die in huis aanwezig zijn. Zo blijft u altijd zeker van de veiligheid van uw baby. Kortom, de Alecto DVM-71 Babyfoon met Camera en Temperatuurweergave is een fantastische aankoop voor elke ouder die van plan is om hun baby te allen tijde in de gaten te houden. Met een uitstekende geluidskwaliteit, het intercomsysteem, het duidelijke scherm en de temperatuurweergave, is het een zeer betrouwbare en veilige babyfoon die u niet wilt missen. Bestel de Alecto DVM-71 Babyfoon met Camera en Temperatuurweergave vandaag nog en krijg er geen spijt van.

Wat vinden we goed aan de Alecto DVM-71 Babyfoon met camera en temperatuurweergave.

Alecto DVM-71 - Babyfoon met camera - Temperatuurweergave - Wit

De Alecto DVM-71 babyfoon biedt uitstekende beeldkwaliteit en geluidsweergave, waardoor ouders altijd een goed zicht hebben op hun kindje en eventuele geluiden direct kunnen horen.
De babyfoon beschikt over een handige temperatuurweergave, waardoor ouders de temperatuur in de babykamer in de gaten kunnen houden en indien nodig maatregelen kunnen nemen.
De camera van de babyfoon kan op afstand worden versteld, waardoor ouders altijd het beste zicht hebben op hun kindje.
De babyfoon beschikt over een terugspreekfunctie, zodat ouders hun kindje op afstand gerust kunnen stellen of toespreken.
De Alecto DVM-71 babyfoon heeft een groot bereik van maar liefst 300 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis, waardoor ouders zich vrij kunnen bewegen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze geen contact meer hebben met de babyfoon.
De babyfoon heeft een energiebesparende ‘eco-mode’, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een langere batterijduur.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Alecto DVM-71 - Babyfoon met camera - Temperatuurweergave - Wit
De camera is niet op afstand bestuurbaar, waardoor je de camera handmatig moet draaien om je kindje in beeld te krijgen.
Het bereik van de babyfoon kan binnenshuis beperkt zijn, waardoor het signaal niet altijd even goed doorkomt.
De geluidskwaliteit van de babyfoon is niet altijd even goed, vooral bij hogere volumes kan er ruis ontstaan.
De batterijduur van de ouderunit is beperkt, waardoor deze regelmatig opgeladen moet worden.
Het is niet mogelijk om op afstand slaapliedjes af te spelen via de babyfoon.

Voor- en nadelen

Voordelen
Nadelen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een babyfoon met camera en temperatuurweergave, dan is de Alecto DVM-71 een goede keuze. Deze babyfoon heeft een helder 2,4 inch kleurenscherm waarop je jouw kindje goed kunt zien. De camera heeft ook nachtzicht, zodat je ook in het donker een goed beeld hebt. Daarnaast kun je de camera op afstand draaien en zoomen.

Maar de Alecto DVM-71 biedt meer dan alleen een camera. Zo kun je met de babyfoon ook het geluid van jouw kindje horen en kun je terugpraten via de speaker. Zo kun je jouw kindje geruststellen zonder dat je de kamer in hoeft te gaan. De babyfoon heeft ook een ingebouwde temperatuursensor, zodat je de temperatuur in de kamer goed in de gaten kunt houden.

De Alecto DVM-71 heeft een bereik van 300 meter, zodat je ook buiten goed verbonden blijft met jouw kindje. De babyfoon heeft een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van maximaal 10 uur. Ook heeft de babyfoon een alarmfunctie, zodat je gewaarschuwd wordt als je buiten bereik bent of als de batterij bijna leeg is.

Al met al is de Alecto DVM-71 een complete babyfoon met camera en temperatuurweergave. Het heldere kleurenscherm, de afstandbediening van de camera en de terugspreekfunctie maken deze babyfoon tot een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar meer dan alleen een standaard babyfoon.

Conclusie

Alecto DVM-71 - Babyfoon met camera - Temperatuurweergave - Wit

De Alecto DVM-71 babyfoon met camera is een geweldige aankoop voor nieuwe ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om hun baby in de gaten te houden. De babyfoon biedt alles wat je nodig hebt om een oogje in het zeil te houden, inclusief een camera, temperatuurweergave en geluidsdetectie. Een van de belangrijkste kenmerken van de babyfoon is de camera. Deze biedt haarscherpe beelden en een groot bereik, zodat je jouw baby altijd goed kunt zien, of deze nu slaapt of wakker is. De camera is gemakkelijk te installeren en te verplaatsen, zodat je het beeld kunt aanpassen aan jouw behoeften. Een ander groot voordeel van de Alecto DVM-71 babyfoon is de ingebouwde temperatuurweergave. Hiermee kun je de temperatuur in de kamer van jouw baby bekijken en ervoor zorgen dat deze op een comfortabel niveau blijft. Dit is vooral belangrijk voor ouders die zich zorgen maken over oververhitting of onderkoeling van hun baby. Wat betreft het geluid, heeft deze babyfoon een helder geluid dat gemakkelijk te horen is, zelfs als je in een andere kamer bent. Het is ook uitgerust met een visuele geluidsindicator die aangeeft of het geluidsniveau hoog, medium of laag is. De babyfoon heeft nog meer handige functies, zoals een terugspreekfunctie die je kunt gebruiken om met je baby te praten wanneer dat nodig is. Ook heeft het een instelling voor automatisch inschakelen, zodat je direct zicht en geluid hebt zodra jouw baby begint te huilen of geluid maakt. Als laatste willen we graag benadrukken dat de Alecto DVM-71 babyfoon een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft en een betrouwbare, veilige en handige manier biedt om je baby in de gaten te houden. We raden dit product dan ook van harte aan aan alle ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met camera en andere handige functies.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Alecto DVM-71 - Babyfoon met camera - Temperatuurweergave - Wit

© 2023 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten