De Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera App - Indoor Beveiligingscamera review

Beoordeling: (4.2/5)

"Lakoo babyfoon met camera en app: meer dan alleen een baby monitor!"

De Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera App is een handige babyfoon en beveiligingscamera in één. Met de bijbehorende app op je smartphone of tablet kun je op afstand de camera bedienen en zo je baby in de gaten houden. De camera is voorzien van een nachtzichtfunctie en bewegingsdetectie, wat zorgt voor extra veiligheid in huis. Daarnaast is de babyfoon ook als beveiligingscamera te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld van huis bent. De installatie van de camera en app is eenvoudig en binnen enkele minuten gedaan. De beeld- en geluidskwaliteit zijn prima en de verbinding is stabiel. De camera kan op afstand worden gedraaid en gekanteld om het beste beeld van de kamer te krijgen. Ook is het mogelijk om foto's en video's te maken en deze op te slaan op je smartphone of tablet. Kortom, de Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera App is een handige en veelzijdige babyfoon en beveiligingscamera. Het biedt extra veiligheid en gemak in huis en is ideaal voor ouders die hun kindje graag in de gaten houden, maar ook wanneer je graag op afstand een oogje in het zeil houdt.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Camera resolutie 1080P Full HD
Nachtzicht Infrarood LED's
Bereik Tot 50 meter binnenshuis
Connectiviteit Wifi en app
2-weg audio Ingebouwde microfoon en speaker
Bewegingsdetectie Met notificaties
Opslag Micro SD-kaart tot 128GB

De Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera App - Indoor Beveiligingscamera in één oogopslag

LAKOO BabyGuard Smart - Hondencamera - uitbreidbaar - Beveiligingscamera - Babyfoon met Camera en App GRATIS - 1080p Full HD - Bewakingscamera voor Binnen Indoor - Wifi - Nachtzich - terugspreekfunctie Draaibaar

De nieuwe Lakoo babyfoon met camera app is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een manier om hun kind te monitoren terwijl hij of zij slaapt. Deze babyfoon biedt namelijk vele handige functies en is erg gebruikersvriendelijk. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig de camera bedienen via je smartphone of tablet met behulp van de bijbehorende app. Een ander groot voordeel van deze babyfoon is dat hij beschikt over wifi-verbinding, zo kun je altijd en overal de app openen en meekijken naar je kind. Je hebt dus geen apart scherm meer nodig. Door de scherpe beeldkwaliteit, kun je details zoals kleine bewegingen en gezichtsuitdrukkingen goed in de gaten houden. Daarnaast is de babyfoon ook te gebruiken als beveiligingscamera voor indoor gebruik. Zo kan de camera bijvoorbeeld ook dienen als extra oog binnen je huis terwijl je weg bent. De babyfoon werkt op stroom en is voorzien van nachtelijke LED-verlichting, waardoor je ook in het donker goed kunt zien wat er gebeurt. De camera heeft een kijkhoek van 100 graden en is gemakkelijk te monteren. De opnamen worden bewaard op een SD-kaart, deze moet wel apart aangeschaft worden. De babyfoon heeft een compact en modern design en past daardoor in elk interieur. Kortom, de Lakoo babyfoon met camera app is een multifunctionele babyfoon die erg handig is in gebruik. Door de wifi-verbinding en de mogelijkheid tot het gebruik als beveiligingscamera, wordt dit product meer dan alleen een babyfoon.

Wat vinden we goed aan de Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera App - Indoor Beveiligingscamera

LAKOO BabyGuard Smart - Hondencamera - uitbreidbaar - Beveiligingscamera - Babyfoon met Camera en App GRATIS - 1080p Full HD - Bewakingscamera voor Binnen Indoor - Wifi - Nachtzich - terugspreekfunctie Draaibaar

De Lakoo babyfoon met camera en app is een geweldige toevoeging aan elk huishouden met jonge kinderen. De volgende punten zijn enkele van de vele sterke punten van deze babyfoon:
- De app die bij de babyfoon wordt geleverd is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het is gemakkelijk om de babyfoon in te stellen en de camera te bedienen vanaf een smartphone of tablet.
- De beeldkwaliteit van de camera is zeer goed, met scherpe en duidelijke beelden, zelfs in het donker. Dit zorgt ervoor dat ouders hun kinderen kunnen zien, ongeacht de tijd van de dag.
- De babyfoon is ook een beveiligingscamera, waardoor het perfect is voor ouders die graag extra veiligheid hebben in hun huis. De camera kan worden gebruikt als een bewakingscamera, waardoor ouders hun huis kunnen bekijken als ze niet thuis zijn.
- De babyfoon heeft ook temperatuursensoren, zodat ouders de temperatuur in de kamer van hun kinderen kunnen controleren. Dit is vooral handig voor baby's die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen.
- De babyfoon is compatibel met zowel iOS als Android-apparaten, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor de meeste ouders. Dit zorgt ervoor dat de babyfoon voor iedereen toegankelijk is.
- De babyfoon heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker, waardoor ouders op afstand met hun kinderen kunnen communiceren. Dit is een geweldige functie om kinderen gerust te stellen als ze wakker worden en ouders niet in de buurt zijn.
- De babyfoon heeft ook een bewegingsmelder, waardoor ouders kunnen weten wanneer hun kinderen bewegen of geluid maken. Dit is vooral handig voor baby's die veel bewegen of onrustig slapen.
- De babyfoon is verbonden met wifi, wat betekent dat ouders de babyfoon kunnen bedienen vanaf hun smartphone of tablet. Dit zorgt ervoor dat ouders hun kinderen in de gaten kunnen houden, zelfs als ze niet thuis zijn.
Over het geheel genomen is de Lakoo babyfoon met camera en app een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare babyfoon en bewakingscamera. Met zijn vele geweldige functies en gebruiksvriendelijke interface, zal deze babyfoon zeker aan de behoeften van de meeste ouders voldoen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

LAKOO BabyGuard Smart - Hondencamera - uitbreidbaar - Beveiligingscamera - Babyfoon met Camera en App GRATIS - 1080p Full HD - Bewakingscamera voor Binnen Indoor - Wifi - Nachtzich - terugspreekfunctie Draaibaar
- De beeldkwaliteit van zowel de camera als de app is ondermaats. Het beeld is onscherp en van matige kwaliteit, waardoor het lastig is om details goed te zien.
- Het geluid van de babyfoon is niet consistent. Soms hoor je wel geluid, soms niet. Ook valt het volume soms spontaan weg, wat erg vervelend kan zijn als je de babyfoon gebruikt om je kindje in de gaten te houden.
- De verbinding met de app is onstabiel. Soms duurt het lang voordat de app verbinding maakt met de camera, of valt de verbinding spontaan weg. Hierdoor is de babyfoon niet betrouwbaar en kun je niet altijd op het apparaat vertrouwen.
- Het design van de babyfoon is niet erg gebruiksvriendelijk. De knoppen zijn niet altijd logisch geplaatst en het apparaat zelf voelt goedkoop aan. Het is niet erg stevig en voelt kwetsbaar aan, wat niet ideaal is voor een product dat intensief gebruikt wordt.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Scherp beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Bewegingsdetectie
  • Groot bereik
  • Nachtlampje
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen
  • Geen geluidsactivering
  • Geen automatische kantelfunctie
  • Alleen app-besturing
  • Geen lokale opslagmogelijkheden

Advies voor kopers

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte babyfoon, dan wil je natuurlijk het beste voor jouw kindje. Met de Lakoo Babyfoon met Camera en App ben je verzekerd van een betrouwbare oplossing om jouw kindje in de gaten te houden. De babyfoon beschikt over een scherpe camera en er kan gebruik worden gemaakt van een handige app. In deze review lees je meer over de verschillende kenmerken en voordelen van de Lakoo Babyfoon met Camera en App.

Een groot voordeel van deze babyfoon is dat de camera zowel overdag als ’s nachts heldere beelden kan weergeven. Zo kun je te allen tijde zien hoe het met je kindje gaat. Daarnaast kun je de camera 355 graden draaien en 110 graden kantelen, zodat je het zicht altijd op de juiste plek kunt richten. De babyfoon beschikt trouwens ook over een zoomfunctie, zodat je altijd een close-up van je kindje kunt bekijken.

Een ander pluspunt van deze babyfoon is dat er gebruik kan worden gemaakt van een handige app. Hierdoor kun je vanaf je smartphone of tablet op elk gewenst moment beelden bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het werk af en toe even kijken hoe het gaat met je kindje. Daarnaast kun je via de app ook communiceren met je kindje, het is bijvoorbeeld mogelijk om tegen je baby te praten of om geluidjes te maken om hem of haar gerust te stellen.

De Lakoo Babyfoon met Camera en App is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Ook is hij erg gebruiksvriendelijk en beschikt hij over een groot aantal handige functies. Al met al is dit een uitstekende investering als je op zoek bent naar een degelijke babyfoon die betrouwbare beelden levert en gemakkelijk te gebruiken is.

Conclusie

LAKOO BabyGuard Smart - Hondencamera - uitbreidbaar - Beveiligingscamera - Babyfoon met Camera en App GRATIS - 1080p Full HD - Bewakingscamera voor Binnen Indoor - Wifi - Nachtzich - terugspreekfunctie Draaibaar

Het gebruik van de Lakoo Babyfoon met Camera App biedt veel voordelen voor ouders die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare manier om hun baby in de gaten te houden. Met de app kunnen ouders hun kindje altijd zien en horen, waar ze ook zijn. Bovendien kunnen ze de camera op afstand bedienen en verschillende instellingen aanpassen voor een optimaal gebruik.

De app is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De beeldkwaliteit is goed en de camera levert duidelijke beelden. De nachtzichtfunctie doet het ook prima. De app is verder voorzien van verschillende handige functies, zoals de bewegingsdetectiefunctie en de mogelijkheid om meerdere camera's toe te voegen.

De app is ook geschikt als beveiligingscamera. Hierdoor kan de babyfoon ook worden gebruikt als een indoor beveiligingscamera. Zo hebben ouders altijd zicht op wat er in huis gebeurt, zelfs als ze er niet zijn.

Wel is het belangrijk om te vermelden dat de app soms wat traag kan zijn, vooral als de internetverbinding niet optimaal is. Ook kan het bereik van de camera beperkt zijn in sommige gevallen, waardoor het gebruik ervan in grote huizen of buiten niet altijd ideaal is.

In het algemeen is de Lakoo Babyfoon met Camera App een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare manier om hun baby in de gaten te houden terwijl ze zich in een andere kamer of locatie bevinden. Met de app hebben ouders altijd zicht op hun kindje, waar ze ook zijn. De verschillende functies, waaronder de bewegingsdetectiefunctie en de mogelijkheid om meerdere camera's toe te voegen, maken de app ook geschikt als indoor beveiligingscamera.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

LAKOO BabyGuard Smart - Hondencamera - uitbreidbaar - Beveiligingscamera - Babyfoon met Camera en App GRATIS - 1080p Full HD - Bewakingscamera voor Binnen Indoor - Wifi - Nachtzich - terugspreekfunctie Draaibaar

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten