De Lakoo nieuwe babyfoon met camera review

Beoordeling: (4.4/5)

"Lakoo babyfoon met camera: een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor elke ouder"

Ben je op zoek naar een babyfoon met camera die ook nog eens dienst kan doen als beveiligingscamera? Dan is de Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera wellicht iets voor jou. Dit handige apparaatje heeft namelijk niet alleen een camera om je baby in de gaten te houden, maar kan ook gebruikt worden als beveiligingscamera. De Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera bevat een helder 2,4 inch LCD-scherm waarop je je kindje goed kunt zien. Daarnaast beschikt de babyfoon over een tweeweg communicatiesysteem, waarmee je je kindje kunt geruststellen als het huilt. Ook zitten er slaapliedjes op de babyfoon, die je op afstand kunt starten om je baby te laten ontspannen. De beveiligingsfunctie van de Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera is ook handig. Je kunt de camera gebruiken om bijvoorbeeld je voordeur in de gaten te houden of om te zien wie er voor je huis staat. Deze beelden zijn te zien op afstand via je smartphone of tablet, en je kunt een melding krijgen als er beweging gedetecteerd wordt. Kortom, de Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera is een handig apparaat dat zowel als babyfoon en als beveiligingscamera kan dienen. Het heldere scherm, de tweeweg communicatie en de slaapliedjes maken het een fijne babyfoon, terwijl de beveiligingsfunctie een nuttige toevoeging is.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Camerafunctie Ja
Terugspreekfunctie Ja
Infrarood nachtzicht Ja
Meerdere slaapliedjes Ja
Zoomfunctie Ja
Temperatuursensor Ja
Verbinding via wifi Nee

De Lakoo nieuwe babyfoon met camera in één oogopslag

LAKOO BabyGuard HD PRO - Beste verkochte Babyfoon van 2024 - baby monitor-Babyfoon met Camera en Beeldscherm - 1080p Full HD - Nachtzicht - Bewegingsdetectie - Terugspreekfunctie - Slaapmuziek - Draaibaar - Uitbreidbaar

De Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera is een handig hulpmiddel voor ouders die hun kindje graag in de gaten willen houden terwijl het slaapt. De babyfoon beschikt over een camera waarmee je live kunt meekijken naar je kindje. Het beeld wordt weergegeven op het scherm van de babyfoon, dat een grootte heeft van 3,5 inch. De babyfoon heeft een bereik van 200 meter, wat betekent dat je ook kunt zien wat er gebeurt als je niet in dezelfde ruimte bent als je kindje.

Een leuke extra feature van de babyfoon is dat deze ook slaapliedjes kan afspelen. Dit kan helpen om je kindje rustig te krijgen voordat het gaat slapen. In totaal zijn er 8 verschillende slaapliedjes waaruit je kunt kiezen. Daarnaast heeft de babyfoon ook een temperatuursensor, die de temperatuur in de babykamer in de gaten houdt. Zo weet je zeker dat je kindje niet te warm of te koud heeft tijdens het slapen.

De Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera beschikt ook over een nachtmodus, waardoor je ook in het donker kunt zien wat er gebeurt in de babykamer. De camera heeft namelijk infrarood nachtzicht, waardoor je een helder beeld hebt. Daarnaast kun je ook de camera roteren, zodat je het beeld kunt aanpassen aan de slaappositie van je kindje.

De babyfoon is gemakkelijk te installeren en te bedienen. Je hoeft enkel de camera in de babykamer te plaatsen en de babyfoon op te laden voordat je hem kunt gebruiken. De babyfoon beschikt over een oplaadbare batterij, waardoor je hem niet continu hoeft aan te sluiten op netstroom. Met de Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera kun je met een gerust hart je kindje laten slapen, terwijl je toch een oogje in het zeil houdt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare babyfoon met camera, is de Lakoo Nieuw Babyfoon met Camera zeker het overwegen waard. Met tal van handige features zoals slaapliedjes, temperatuursensor en nachtmodus, is dit een complete oplossing voor ouders die graag hun kindje in de gaten willen houden tijdens het slapen.

Wat vinden we goed aan de Lakoo nieuwe babyfoon met camera

LAKOO BabyGuard HD PRO - Beste verkochte Babyfoon van 2024 - baby monitor-Babyfoon met Camera en Beeldscherm - 1080p Full HD - Nachtzicht - Bewegingsdetectie - Terugspreekfunctie - Slaapmuziek - Draaibaar - Uitbreidbaar

- Deze babyfoon heeft een ingebouwde camera, waardoor je jouw baby makkelijk in de gaten kunt houden.
- De babyfoon heeft een groot scherm van 3.5 inch, waardoor je jouw baby altijd goed kunt zien.
- Het beschikt over infrarood nachtzicht, wat ervoor zorgt dat je ook in het donker alles goed kunt zien.
- Het heeft een tweerichtingscommunicatie functie, waardoor je jouw baby niet alleen kunt zien, maar ook kunt horen en spreken.
- De babyfoon heeft vijf verschillende slaapliedjes die je op afstand kunt laten afspelen, zodat jouw baby rustig kan slapen.
- Het beschikt over een temperatuursensor, waarmee je de temperatuur in de kamer van jouw baby kunt meten en controleren.
- Het heeft een zeer goede beeld- en geluidkwaliteit, waardoor je altijd goed zicht hebt op jouw baby en het geluid kristalhelder is.
- De babyfoon heeft een bereik van 300 meter, waardoor je ook op afstand kunt monitoren.
- Het is eenvoudig in gebruik en uitgebreid getest op veiligheid en kwaliteit.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

LAKOO BabyGuard HD PRO - Beste verkochte Babyfoon van 2024 - baby monitor-Babyfoon met Camera en Beeldscherm - 1080p Full HD - Nachtzicht - Bewegingsdetectie - Terugspreekfunctie - Slaapmuziek - Draaibaar - Uitbreidbaar
1. Slechte beeldkwaliteit: De camera van deze babyfoon levert een matige beeldkwaliteit. Het beeld is vaak wazig en niet scherp genoeg, waardoor het moeilijk is om details te zien.
2. Verbinding valt soms weg: Het kan voorkomen dat de babyfoon geen verbinding meer maakt of dat de verbinding ineens wegvalt. Dit is natuurlijk heel vervelend, omdat je dan niet meer kunt zien of horen wat er in de babykamer gebeurt.
3. Moeilijk te installeren: Het installeren van deze babyfoon kan lastig zijn. De gebruiksaanwijzing is niet altijd even duidelijk en soms ontbreken er belangrijke stappen waardoor je niet verder kunt.
4. Geluidskwaliteit kan beter: Hoewel deze babyfoon beschikt over verschillende slaapliedjes, laat de geluidskwaliteit soms te wensen over. Het geluid kan schel of vervormd klinken, vooral als je het volume hoger zet.
5. Geen nachtzicht: Een groot nadeel van deze babyfoon is dat hij geen nachtzicht heeft. Hierdoor is het moeilijk om 's nachts te zien wat er in de babykamer gebeurt en kun je je kindje minder goed in de gaten houden.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Duidelijk beeld en geluid
  • Slaapliedjes voor de baby
  • Tweezijdig communiceren
  • Gemakkelijke installatie
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Meerdere camera's kunnen worden toegevoegd
Nadelen
  • Geen nachtzicht
  • Maximaal 4 uur batterijduur

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een babyfoon met camera die niet alleen uw baby in de gaten houdt, maar ook als beveiligingscamera kan worden gebruikt? Dan is de Lakoo babyfoon misschien wel iets voor u.

Met deze babyfoon kunt u uw baby op afstand in de gaten houden dankzij de camera en de monitor. U kunt niet alleen live beelden bekijken, maar ook terugkijken wat er eerder gebeurd is. Daarnaast kunt u de camera ook gebruiken als beveiligingscamera voor uw huis. Zo heeft u altijd een extra oogje in het zeil.

De Lakoo babyfoon is voorzien van een 3,5 inch display waarop u de beelden kunt bekijken. Daarnaast bevat de babyfoon verschillende handige functies, zoals een terugspreekfunctie, temperatuurmeting en slaapliedjes. Zo kunt u uw baby geruststellen als hij of zij huilt en kunt u in de gaten houden of de temperatuur in de kamer goed is.

De installatie van deze babyfoon is erg eenvoudig. U hoeft alleen de camera in de juiste positie te plaatsen en de monitor aan te zetten. Vervolgens kunt u direct de beelden bekijken en genieten van een geruststellend gevoel.

Kortom, als u op zoek bent naar een babyfoon met camera die ook als beveiligingscamera kan dienen, dan is de Lakoo babyfoon een goede keuze. Met de vele handige functies en het eenvoudige gebruik, biedt deze babyfoon u en uw kinderen een veilig en geruststellend gevoel.

Conclusie

LAKOO BabyGuard HD PRO - Beste verkochte Babyfoon van 2024 - baby monitor-Babyfoon met Camera en Beeldscherm - 1080p Full HD - Nachtzicht - Bewegingsdetectie - Terugspreekfunctie - Slaapmuziek - Draaibaar - Uitbreidbaar

Het Lakoo babyfoon met camera is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve manier om hun kinderen in de gaten te houden. Met de mogelijkheid om live feeds vanuit de kamer van je baby te bekijken en een reeks functies en kenmerken die ontworpen zijn om je kind zo comfortabel en veilig mogelijk te houden, biedt deze babyfoon alles wat je nodig hebt om een geruststellende ouder te zijn. De ingebouwde beveiligingscamera en live videostreams maken het mogelijk om te kijken hoe je baby slaapt en speelt, terwijl de slaapliedjesfunctie zachtjes een achtergrondgeluid biedt om het slapen te vergemakkelijken. Daarnaast is er ook nog een intercomfunctie waarmee ouders hun kinderen gerust kunnen stellen, zonder de kamer binnen te hoeven gaan. Een ander geweldig kenmerk van deze babyfoon is het bereik. Je hebt een bereik van maar liefst 300 meter, dus je kunt je kind zien en horen vanuit de meeste delen van je huis en tuin. Dit maakt het ook ideaal voor ouders die een grotere woning hebben of die op zoek zijn naar een babyfoon die het beste past bij hun specifieke situatie. Wat betreft de beeldkwaliteit en -resolutie, krijg je met deze babyfoon alles wat je nodig hebt. Het beeld is duidelijk en scherp, en toont je baby in al zijn of haar pracht en praal. De camera heeft ook een groothoeklens van 120 graden, waardoor je een breed overzicht hebt van de kamer en je baby. Tot slot is het ontwerp van deze babyfoon eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Het display is groot en duidelijk, waardoor je de instellingen gemakkelijk kunt aanpassen en de informatie goed kunt aflezen. Het geheel wordt ook geleverd met een oplaadbare batterij, waardoor je langere tijd gebruik kunt maken van de babyfoon en niet hoeft te zoeken naar losse batterijen. Over het algemeen is de Lakoo babyfoon met camera een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare, betaalbare en functionele babyfoon. Het biedt alle essentiële functies die noodzakelijk zijn voor het bewaken en verzorgen van je kinderen, terwijl het ook nog eens stijlvol en gebruiksvriendelijk is. Het is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige babyfoon die je leven als ouder net een beetje makkelijker maakt.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

LAKOO BabyGuard HD PRO - Beste verkochte Babyfoon van 2024 - baby monitor-Babyfoon met Camera en Beeldscherm - 1080p Full HD - Nachtzicht - Bewegingsdetectie - Terugspreekfunctie - Slaapmuziek - Draaibaar - Uitbreidbaar

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten