De Luvion Easy Babyphone Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor review

Beoordeling: (4/5)

Luvion Easy Babyphone: Betaalbare Premium Babyfoon met Camera.

De Luvion Easy Babyphone is een hoogwaardige babyfoon met camera en biedt een premium babybewakingssysteem. Deze babyfoon bevat een kristalhelder beeldscherm en een excellente nachtzichtfunctie, waardoor je je baby ten alle tijden in de gaten kunt houden. Daarnaast is de babyfoon voorzien van handige functies zoals een 360 graden draaibare camera, tweerichtingscommunicatie, en een terugspreekfunctie. Hierdoor kun je via de babyfoon met de baby praten, wat geruststellend kan zijn voor zowel de ouders als de baby. Een andere belangrijke eigenschap van deze babyfoon is dat het voldoet aan alle veiligheidsnormen en geen schadelijke straling uitzendt. Dit is essentieel omdat het de slaap en ontwikkeling van de baby niet verstoort. De babyfoon is bovendien gemakkelijk te installeren en je kunt deze eenvoudig bedienen via de touchscreen. De Luvion Easy Babyphone is een uitstekende optie voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare babybewakingssysteem.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Schermgrootte 3.5 inch
Bereik 300 meter
Camera op afstand selecteerbaar
Infrarood nachtzicht ja
Terugspreekfunctie ja
VOX functie ja
Temperatuursensor ja

De Luvion Easy Babyphone Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor in één oogopslag

Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor

De Luvion Easy Babyphone is een premium babyfoon met camera en is daarmee de ideale oplossing voor ouders die op zoek zijn naar comfort en veiligheid bij het monitoren van hun baby's. De babyfoon beschikt over veel functionaliteiten die garant staan voor optimale veiligheid en gemak tijdens het gebruik. De babyfoon bestaat uit twee delen: een ouderunit en een babyunit. De ouderunit beschikt over een 3,5 inch kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels. Het beeldmateriaal is scherp en helder en geeft een duidelijk beeld van de baby. De babyunit beschikt over een 2,4 GHz digitale verbinding die storingsvrij is en een bereik heeft van 250 meter. Hierdoor kun je je baby goed in de gaten houden, ook als je even niet in de buurt bent. Bovendien beschikt de babyfoon over verschillende alarmfuncties. Zo kun je instellen dat er een alarm af gaat als de batterij van de ouderunit bijna leeg is of als de verbinding met de babyunit wordt verbroken. Ook kun je een alarm instellen dat afgaat als de baby begint te huilen of als er beweging wordt gedetecteerd in de babyunit. Verder beschikt de babyfoon over een intercomfunctie waarmee je tegen je baby kunt praten zonder dat je de kamer in hoeft te gaan. Ook kun je via de ouderunit slaapliedjes afspelen om je baby in slaap te sussen. Dit is vooral handig voor ouders die hun handen vrij willen hebben en de babyfoon als een soort oppas willen gebruiken. De Luvion Easy Babyphone is makkelijk te installeren en te gebruiken. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en alle functies zijn gemakkelijk te vinden. Ook is de babyfoon mooi vormgegeven en past deze in elk interieur. De materialen zijn stevig en van goede kwaliteit, wat de duurzaamheid van de babyfoon ten goede komt. Deze babyfoon is op alle fronten een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare, veilige en functionele babyfoon met camera.

Wat vinden we goed aan de Luvion Easy Babyphone Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor

Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor

De Luvion Easy babyphone is een uitstekende babyfoon met camera die zeer goed voldoet aan de behoeften van ouders. Hieronder volgen verschillende eigenschappen die opvallen bij dit product: 1. Grootscherm: Het grote 4,3 inch scherm biedt haarscherp beeld. Ideaal om je kindje goed in de gaten te kunnen houden. 2. Nachtzicht: Dankzij de infrarood technologie heb je ook in het donker goed zicht op je baby. 3. Slaapliedjes en gespreksfunctie: Met deze babyfoon kun je niet alleen zien en horen wat je baby doet, maar je kunt ook slaapliedjes afspelen en met je kindje praten. 4. Bereik tot 250 meter: Deze babyfoon heeft een groot bereik en is daardoor zeer geschikt voor gebruik in grote huizen. 5. Dubbele camera mogelijk: Het is mogelijk om deze babyfoon te koppelen aan een tweede camera om meerdere kamers in de gaten te houden. 6. Beeld kan vastgelegd worden: De Easy babyphone heeft een snapshot-functie waarmee je beelden kunt vastleggen en later terug kunt kijken. Kortom, de Luvion Easy babyphone voorziet in veel gemakken en is daardoor uitermate geschikt voor iedere ouder die zijn of haar kindje goed in de gaten wil houden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor
- De prijs van deze babyfoon met camera is relatief hoog in vergelijking met andere babyfoons met vergelijkbare functionaliteiten.
- Het bereik van de babyfoon is beperkter dan verwacht. Binnenshuis behoudt de babyfoon in de meeste gevallen wel verbinding, maar bij gebruik buitenhuis kan het signaal sneller wegvallen.
- Het opladen van de babyfoon kan soms wat traag verlopen. Het duurt soms even voordat de batterij volledig is opgeladen.
- Het beeldscherm van de ouderunit kan soms wat korrelig overkomen. Ook in het donker is het beeld niet altijd even scherp.
- De installatie van de babyfoon kan wat ingewikkeld zijn, zeker voor mensen die niet zo handig zijn met elektronica.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Goede beeldkwaliteit
 • Veel functies
 • Makkelijk te gebruiken
 • Nachtlampje geïntegreerd
 • Stevige constructie
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen
 • Bereik kan beter
 • Korte batterijduur
 • Geluidskwaliteit kan beter
 • Geen temperatuursensor
 • Geen 360 graden camera
 • Geen mogelijkheid tot uitbreiden

Advies voor kopers

Ben je op zoek naar een babyfoon met camera? Dan is de Luvion Easy Babyphone een goede optie. Deze premium baby monitor beschikt over een aantal handige functies die het monitoren van je baby gemakkelijker maken.

De Luvion Easy Babyphone heeft een 2,4 inch scherm waarop je je baby kunt zien. De camera heeft een zoomfunctie waardoor je je baby van dichtbij kunt bekijken. Ook is er een infraroodfunctie waardoor je je baby goed kunt zien in het donker.

Naast de camerafuncties heeft deze babyfoon ook geluidsfuncties. De Luvion Easy Babyphone heeft een terugspreekfunctie waardoor je je baby gerust kunt stellen zonder hem/haar aan te raken. Ook beschikt deze babyfoon over een temperatuursensor die de temperatuur in de kamer van je baby meet.

De Luvion Easy Babyphone is een gebruiksvriendelijke babyfoon. Het apparaat is eenvoudig in te stellen en het menu is duidelijk en overzichtelijk. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter en een batterijlevensduur van 4 uur wanneer hij continu aan staat.

Al met al is de Luvion Easy Babyphone een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met camera. Deze babyfoon biedt een aantal handige functies die het monitoren van je baby gemakkelijker maken.

Conclusie

Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor

Het is duidelijk dat de Luvion Easy Babyphone de ideale keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een toestel dat hun baby constant in de gaten kan houden. Deze babyfoon biedt niet alleen het beste op het gebied van monitoring, maar heeft ook het voordeel dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Met de mogelijkheid om de camera op afstand te draaien en in te zoomen, kan je elke beweging van je baby zien en horen. De uitstekende beeld- en geluidskwaliteit zorgen ervoor dat je baby altijd helder en duidelijk in beeld is. De Luvion Easy Babyphone is zonder twijfel een top kwaliteit babyfoon waar je op kunt vertrouwen. De babyfoon heeft ook een zeer handige terugspreekfunctie, waarbij je vanaf je eigen toestel tegen je baby kunt praten. Dit is een prachtige functie, vooral voor degenen die willen dat hun baby weet dat ze niet alleen zijn en getroost worden. De Luvion Easy Babyphone biedt bovendien een nog groter gemak met de verschillende functies voor energiebesparing en de mogelijkheid om op afstand slaapliedjes af te spelen. De oplaadbare batterij gaat lang mee, waardoor je niet constant bang hoeft te zijn dat je babyfoon plotseling stopt met werken. Het enige nadeel van deze babyfoon is dat je een stroomtoevoer nodig hebt om de camera te gebruiken. Dit maakt het onmogelijk om de babyfoon te gebruiken als je buiten bent of geen toegang hebt tot een stopcontact. Echter, dit is een kleinigheidje ten opzichte van de geweldige eigenschappen en prestaties van de Luvion Easy Babyphone. Over het geheel genomen, is de Luvion Easy Babyphone een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar de beste babyfoon die er is en die gemakkelijk in gebruik is. Zonder twijfel zorgt deze babyfoon ervoor dat jij je kind altijd veilig en in de gaten kan houden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten