De Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon review

Beoordeling: (4/5)

De Luvion Icon Long Range PMR babyfoon: betrouwbaar en met een bereik tot 3 km!

De Luvion Icon Long Range PMR babyfoon is een ideale oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met een groot bereik. Met een bereik van maar liefst 3 kilometer is deze babyfoon uitermate geschikt voor gebruik in een grote woning of op een ruim terrein. Een ander belangrijk kenmerk van deze babyfoon is de PMR-technologie waarmee het apparaat is uitgerust. Dit zorgt voor een storingsvrije en kristalheldere verbinding tussen ouder- en babyunit, zonder tussenkomst van WiFi of andere storende signalen. De Luvion Icon Long Range PMR babyfoon is daarnaast voorzien van handige functies zoals een terugspreekfunctie en nachtverlichting. Het digitale display op de ouderunit toont de temperatuur in de babykamer en de batterijstatus van beide units. Kortom, de Luvion Icon Long Range PMR babyfoon is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat met een indrukwekkend bereik. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon die hen de vrijheid geeft om hun dagelijkse activiteiten voort te zetten, terwijl ze toch altijd in contact staan met hun kindje.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Bereik 3 km
Terugspreekfunctie Ja
Camerasysteem Geen camera
Gebruiksduur batterij Tot 20 uur
Geluidsactivering Ja
Instelbaar volume Ja
Melding bij buiten bereik Ja

De Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon in één oogopslag

LUVION® Icon Long Range - PMR babyfoon - 3km bereik

De Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon is een gemakkelijk te gebruiken en betrouwbare babyfoon. Met een bereik van maar liefst 3 kilometer, kunt u ervan verzekerd zijn dat u altijd in contact blijft met uw baby, waar u ook bent in huis. Deze babyfoon maakt gebruik van PMR-technologie, wat betekent dat u een stabiele en storingsvrije verbinding heeft tussen de baby- en ouderunit. Een van de grootste voordelen van deze babyfoon is het grote kleurenscherm van 2,4 inch op de ouderunit. Hiermee kunt u de baby duidelijk zien en in de gaten houden, dag en nacht. Daarnaast heeft de ouderunit een handige zoomfunctie, zodat u nog beter kunt zien wat er gaande is. De babyunit heeft zelfs nachtzicht en kan automatisch de verlichting aanpassen aan de lichtomstandigheden. Naast de audio- en videofuncties, heeft deze babyfoon nog meer te bieden. Zo kunt u de temperatuur in de kamer van de baby op de ouderunit controleren, dankzij de ingebouwde thermometer in de babyunit. Dit is handig om ervoor te zorgen dat uw baby altijd in een geschikte omgeving slaapt. Verder heeft de babyunit vijf ingebouwde slaapliedjes die u kunt afspelen om uw baby in slaap te sussen. De Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon heeft 8 PMR-kanalen die u kunt gebruiken, zodat u het beste kanaal kunt kiezen en storende ruis kunt vermijden. Bovendien is het laagspanningsverbruik van deze babyfoon zeer zuinig, wat betekent dat de batterijen langer meegaan. Kortom, de Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon is een zeer complete en gebruiksvriendelijke babyfoon die u de gemoedsrust kan geven die u nodig heeft. Met een groot bereik, een duidelijk kleurenscherm, nachtzicht, temperatuurcontrole en vijf slaapliedjes, zult u zich nooit meer zorgen hoeven maken over uw baby.

Wat vinden we goed aan de Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon

LUVION® Icon Long Range - PMR babyfoon - 3km bereik

1. Groot bereik van 3 km waardoor je altijd verbonden blijft met je kindje, zelfs als je buiten bent of ergens anders in huis.
2. Digitale en storingsvrije geluidskwaliteit zorgt ervoor dat je alleen het geluid van je baby hoort en niet van andere apparaten in de buurt.
3. Talkback functie maakt het mogelijk om tegen je baby te praten en hem of haar gerust te stellen en te kalmeren vanaf een afstand.
4. Temperatuurweergave op de ouderunit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de temperatuur in de kamer van je baby.
5. Terugspreekfunctie stelt je in staat om op afstand je baby gerust te stellen of te kalmeren met je eigen stem.
6. Nachtzicht zorgt ervoor dat je ook in het donker een goed beeld hebt van je baby en hem of haar goed in de gaten kunt houden.
7. Uitbreidbaar tot maximaal 4 camera's zodat je meerdere kinderen tegelijk in de gaten kunt houden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

LUVION® Icon Long Range - PMR babyfoon - 3km bereik
De handleiding is niet heel duidelijk en dat kan voor verwarring zorgen tijdens de installatie van de babyfoon.
De prijs van deze babyfoon is aan de hoge kant in vergelijking met andere babyfoons op de markt.
De babyfoon heeft geen camera functie, waardoor ouders geen zicht hebben op hun kindje en alleen kunnen luisteren.
Het design van de babyfoon is vrij simpel en niet heel aantrekkelijk ten opzichte van andere babyfoons op de markt.

Voor- en nadelen

Voordelen
Nadelen

Advies voor kopers

De Luvion Icon Long Range PMR babyfoon is de ideale oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon die zowel binnen als buiten een groot bereik heeft. Met een bereik van wel 3 kilometer kun je eenvoudig contact houden met je kindje, waar je ook bent.

De babyfoon beschikt over verschillende handige functies, zoals een terugspreekfunctie waarmee je je kindje gerust kunt stellen als het huilt en een temperatuursensor waarmee je de temperatuur van de babykamer in de gaten kunt houden. Bovendien kun je de babyfoon uitbreiden met extra camera's, waardoor je meerdere ruimtes kunt bewaken.

De Luvion Icon Long Range PMR babyfoon is eenvoudig in gebruik en biedt een helder geluid. Dankzij de draagbare ontvanger kun je de babyfoon gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het apparaat is bovendien voorzien van een handige riemclip zodat je je handen vrij hebt.

Deze babyfoon is een goede investering voor ouders die waarde hechten aan kwaliteit, gebruiksgemak en een groot bereik. Of je nu in de tuin aan het werk bent, bij de buren op bezoek bent of gewoon in een andere kamer van het huis bent, met de Luvion Icon Long Range PMR babyfoon kun je altijd een oogje in het zeil houden bij je kindje.

Conclusie

LUVION® Icon Long Range - PMR babyfoon - 3km bereik

Het is duidelijk dat de Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon een geweldige optie is voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met een groot bereik. Met een bereik van maximaal 3 kilometer kunnen ouders zich gemakkelijk in en om het huis verplaatsen, terwijl ze nog steeds in contact blijven met hun baby.

Een van de grootste voordelen van deze babyfoon is de zeer hoge geluidskwaliteit. Ouders zullen de kristalheldere audio waarderen, waardoor ze kunnen horen wanneer hun baby huilt, hikt of hoest. Bovendien maakt de babyfoon gebruik van de PMR-frequentie, die zeer betrouwbaar en veilig is, zonder risico op interferentie van andere apparaten in de buurt.

De Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon is ook zeer gebruiksvriendelijk. Met een eenvoudige installatie en bediening, kunnen ouders deze babyfoon gemakkelijk aanpassen aan hun behoeften en voorkeuren. De babyfoon beschikt over diverse functies zoals een talk-back functie, een nachtlampje, een temperatuursensor en een trilfunctie.

De babyfoon heeft een stijlvol ontwerp en een robuuste constructie die hem duurzaam maakt. Ouders kunnen erop vertrouwen dat deze babyfoon hen jarenlang van dienst zal zijn, zelfs als ze hem vaak verplaatsen of laten vallen.

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen aan deze babyfoon. Ten eerste is deze babyfoon vrij groot en zwaar, waardoor hij niet zo gemakkelijk te vervoeren is. Dit kan voor sommige ouders een probleem zijn als ze op reis gaan of als ze de babyfoon vaak willen verplaatsen binnen het huis.

Ten tweede is de Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon aan de prijzige kant in vergelijking met andere babyfoons op de markt. Voor ouders die niet bereid zijn om veel geld uit te geven aan een babyfoon, kan dit een dealbreaker zijn.

Al met al is de Luvion Icon Long Range PMR Babyfoon een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met een groot bereik en een goede geluidskwaliteit. Hoewel hij enkele tekortkomingen heeft, maken de vele functies, het gemakkelijk gebruik en de duurzame constructie hem tot een solide investering voor de toekomst.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

LUVION® Icon Long Range - PMR babyfoon - 3km bereik

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten