De Luvion Platinum 3 babyfoon met camera review

Beoordeling: (4.3/5)

"Superieure bewaking voor de allerkleinsten met de Luvion Platinum 3 babyfoon"

De Luvion Platinum 3 babyfoon met camera is één van de meest complete en hoogwaardige babyfoons op de markt. Deze premium baby monitor is voorzien van vele kenmerken die niet alleen helpen bij het monitoren van uw baby, maar ook bijdragen aan hun veiligheid en comfort. Met de Luvion Platinum 3 kunt u altijd en overal een oogje in het zeil houden, zelfs als u niet in dezelfde kamer bent. De babyunit van deze babyfoon is voorzien van een hoogwaardige camera met breedbeeldweergave en een panoramische functie, waardoor u uw baby vanuit alle hoeken kunt bekijken. Daarnaast beschikt de Luvion Platinum 3 babyfoon over een temperatuursensor, ingebouwde slaapliedjes en een intercomfunctie, zodat u uw kindje gerust kunt stellen zonder naar de kamer te hoeven gaan. Met de VOX-modus wordt de babyfoon automatisch ingeschakeld als uw baby begint te huilen. De Luvion Platinum 3 babyfoon met camera is een betrouwbare en praktische oplossing voor ouders die waarde hechten aan veiligheid en comfort. Met deze babyfoon kunt u altijd op eenvoudige wijze uw baby in de gaten houden.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Schermgrootte 3.5 inch
Camera resolutie 960x540 pixels
Bereik Tot 300 meter
Infrarood nachtzicht Ja
Terugspreekfunctie Ja
Slaapliedjes Ja
Temperatuurweergave Ja

De Luvion Platinum 3 babyfoon met camera in één oogopslag

Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor

De Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera is een premium baby monitor die ontworpen is om ouders gemoedsrust te bieden terwijl hun baby slaapt. Deze babyfoon heeft een groot scherm van 4,3 inch en een uitstekende beeldkwaliteit zodat ouders hun baby altijd duidelijk kunnen zien, zelfs in het donker dankzij de infrarood nachtzichtfunctie. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter en biedt daardoor gebruiksgemak zowel binnen als buiten het huis. De verbinding tussen de camera en het beeldscherm is stabiel en storingsvrij, zonder dat er wifi nodig is. De babyfoon kan maximaal vier camera's tegelijk aansturen, waardoor u meerdere kinderkamers in de gaten kunt houden zonder extra beeldschermen. Een handige functie van de Luvion Platinum 3 is de terugspreekfunctie, waarmee ouders op afstand tegen hun baby kunnen praten. Dit kan helpen om de baby te kalmeren zonder daadwerkelijk de kamer binnen te hoeven gaan. Daarnaast heeft de babyfoon temperatuursensoren om de kamertemperatuur te bewaken en een ingebouwde slaapliedjesfunctie met vier verschillende melodieën om uw baby in slaap te brengen. De Luvion Platinum 3 is eenvoudig in gebruik en biedt tal van functies en mogelijkheden. Naast de hiervoor genoemde functies is de babyfoon voorzien van een trilalarm bij zwakke batterijen of als de camera buiten bereik is en er een handige zoomfunctie beschikbaar om de baby nog beter te kunnen zien. Met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen kan de camera gemakkelijk opgehangen worden en is hij zo ontworpen dat hij op iedere gewenste plek in de kamer kan worden geplaatst. Kortom, de Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera is een premium baby monitor met een uitstekende beeldkwaliteit. Dankzij de vele functies, zoals het grote bereik, de terugspreekfunctie, temperatuursensoren en de slaapliedjesfunctie heeft u volledige controle over de veiligheid en het welzijn van uw baby, zonder constant in de kamer te hoeven zijn.

Wat vinden we goed aan de Luvion Platinum 3 babyfoon met camera

Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor

- Goede beeldkwaliteit: De Luvion Platinum 3 Babyfoon heeft een haarscherp beeldscherm, zelfs in het donker. Zo kun je altijd goed zien wat er gaande is in de babykamer.
- Groot bereik: Met een bereik van wel 300 meter kun je deze babyfoon ook gebruiken als je buiten bent of in een andere ruimte in huis.
- Handige apps: De Luvion Platinum 3 Babyfoon heeft handige apps die je op je telefoon kunt installeren. Zo kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden.
- Veiligheid: De babyfoon is voorzien van een beveiligde verbinding, zodat alleen jij toegang hebt tot de beelden van je kindje.
- Gebruiksvriendelijk: De babyfoon is makkelijk te installeren en te gebruiken. Daarnaast kun je zowel de camera als de microfoon bedienen met de afstandsbediening.
- Uitbreidbaar: De Luvion Platinum 3 Babyfoon is uitbreidbaar met meerdere camera's, handig als je meerdere kinderen hebt of als je graag meerdere hoeken in de babykamer wilt kunnen zien.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor
 • Het beeldscherm van de ouderunit heeft een relatief lage resolutie, waardoor het beeld niet altijd even scherp is.
  - De camera van de babyfoon is niet draaibaar, waardoor het niet altijd mogelijk is om het gehele bedje van de baby in beeld te brengen.
  - De batterijduur van de ouderunit is relatief kort, waardoor de babyfoon regelmatig opgeladen moet worden.
  - De babyfoon is vrij prijzig in vergelijking met andere babyfoons op de markt, waardoor het niet voor iedereen een betaalbare optie is.
  - Het bereik van de babyfoon kan beperkt zijn, zeker als er veel obstakels tussen de ouder- en babyunit staan.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Helder beeld
 • Groot scherm
 • Goede geluidskwaliteit
 • Temperatuursensor
 • Nachtlampje
 • Uitbreidbaar tot 4 camera's
Nadelen
 • Prijs
 • Korte batterijduur
 • Geen wifi-connectiviteit

Advies voor kopers

Een babyfoon met camera biedt ouders de mogelijkheid om hun kindje altijd in de gaten te houden, ook wanneer ze niet in dezelfde kamer zijn. De Luvion Platinum 3 babyfoon met camera is een premium baby monitor die beschikt over diverse handige functionaliteiten.

De camera van de Luvion Platinum 3 is voorzien van een haarscherp beeldscherm, waardoor ouders hun kindje duidelijk in beeld hebben. Daarnaast is de camera op afstand draaibaar en kunt u inzoomen op bepaalde delen van de kamer. Zo heeft u altijd zicht op uw kindje en kunt u hem of haar geruststellen wanneer dat nodig is.

Ook het geluid is van hoogste kwaliteit dankzij de digitale DECT technologie. Dit zorgt voor een heldere verbinding zonder storingen of ruis. De Luvion Platinum 3 babyfoon beschikt tevens over een terugspreekfunctie, waardoor u uw kindje rustig kunt toestoppen of geruststellen vanaf een afstand.

Wanneer u de Luvion Platinum 3 babyfoon aanschaft, ontvangt u tevens een handige monitor met 3,5 inch kleurenscherm. Zo kunt u altijd en overal uw kindje in de gaten houden. Ook beschikt de babyfoon over een nachtzichtfunctie, waardoor u ook in het donker elk detail kunt zien.

Samengevat is de Luvion Platinum 3 babyfoon met camera een premium baby monitor met diverse handige functionaliteiten. Vanwege de hoge kwaliteit van het beeld en geluid, is deze babyfoon perfect geschikt voor ouders die alleen genoegen nemen met het allerbeste voor hun kindje.

Conclusie

Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor

Het is duidelijk dat de Luvion Platinum 3 babyfoon met camera een fantastisch product is voor ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardige babyfoon. Met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, draadloze communicatie, en een scala aan handige functies, zal deze babyfoon zeker aan de verwachtingen van veel ouders voldoen.

Een van de duidelijke pluspunten van deze babyfoon is het grote scherm. Het heldere 5 inch LCD-scherm biedt duidelijk en scherp beeld, zelfs in het donker. Ouders kunnen op afstand bewegende en geluid producerende baby zien en horen. Dit geeft hen gemoedsrust zonder dat ze voortdurend naar de slaapkamer van hun baby hoeven te lopen.

Een ander groot voordeel van deze babyfoon is de kristalheldere geluidskwaliteit. De ingebouwde microfoon van de camera vangt de kleinste geluidjes op en verstuurt ze draadloos naar het scherm van de ouderunit. De ouderunit versterkt het geluid en verstuurt het naar de oplaadbare luidspreker van de unit. Dit zorgt ervoor dat u altijd de kleinste details van het geluid van uw baby kunt horen.

De Luvion Platinum 3 babyfoon met camera biedt ook enkele handige functies zoals de terugspreekfunctie, waarbij ouders kunnen reageren op hun baby's huiltjes via een microfoon op de ouderunit. Deze microfoon pikt het geluid op en versterkt het zodat de baby het kan horen. Bovendien kan de camera vanaf de ouderunit eenvoudig worden bediend om vanuit verschillende hoeken te bekijken en in- en uit te zoomen.

Deze babyfoon biedt ook uitstekende beveiligingsfuncties, waaronder 100% storingsvrije verbinding en versleuteling, waardoor deze babyfoon zeer veilig is in gebruik. Ten slotte is de Luvion Platinum 3 babyfoon ook een stijlvol stukje technologie dat goed past in elke slaapkamer.

Al met al is de Luvion Platinum 3 babyfoon een uitstekende aankoop voor ouders. Hoewel het een premium babyfoon is, biedt het geavanceerde geluid en beeldkwaliteit, en een aantal handige functies die ouders echt helpen om op een veilige manier contact te houden met hun baby. Dit alles maakt de Luvion Platinum 3 babyfoon met camera zeker het geld waard voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon van topkwaliteit.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera - Premium Baby Monitor

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten