De Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met app review

Beoordeling: (4.3/5)

"Ontdek de ultieme gemak en gemoedsrust met de Philips Avent Connected babyfoon met app"

De Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met App is de nieuwste toevoeging aan de Philips Avent babyfoon lijn en biedt een scala aan handige functies voor ouders die de controle over hun kindje willen behouden, waar ze ook zijn. De babyfoon heeft een helder 3,5 inch kleurenscherm met nachtzichtfunctie, tweerichtingscommunicatie, en een temperatuursensor om te zorgen dat de babykamer op een veilige en comfortabele temperatuur blijft. Maar wat deze babyfoon echt onderscheidt van anderen is de mogelijkheid om te worden aangesloten op een app, zodat ouders hun baby kunnen bekijken en gerustgesteld kunnen worden terwijl ze niet thuis zijn. De app biedt ouders ook de mogelijkheid om meldingen te ontvangen voor beweging en geluid, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de activiteit van hun baby en eventuele veranderingen in de omgeving van de babykamer. De babyfoon kan maximaal 10 uur onafgebroken werken en is voorzien van een op afstand bedienbare zoom- en panoramafunctie. Kortom, met de Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met App hebben ouders de mogelijkheid om op afstand de veiligheid en het welzijn van hun baby te bewaken, en zich gerustgesteld te voelen door de mogelijkheid om te checken op hun baby via de app.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Full-color beeldscherm Ja
Nachtzicht Ja
Bewegingsmelder Ja
Terugspreekfunctie Ja
Verbinding via smartphone-app Ja
Bereik tot 50 meter binnen en 300 meter buiten Ja
ECO-modus voor energiebesparing Ja

De Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met app in één oogopslag

Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon - Babyfoon met camera en app

De Philips Avent Connected SCD923/26 is een beeldbabyfoon die verbonden kan worden met een smartphone of tablet. Hierdoor kun je je baby altijd in de gaten houden, waar je ook bent. Het 3,5 inch scherm van de babyfoon geeft duidelijke beelden weer, zodat je je kindje goed in de gaten kunt houden.

Deze babyfoon heeft een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Het beeld is scherp en het geluid is helder en zonder interferentie. De babyfoon beschikt over een infraroodcamera, waardoor je ook 's nachts goed zicht hebt op je baby. Daarnaast heeft de babyfoon een terugspreekfunctie, zodat je je baby op afstand gerust kunt stellen of kunt laten weten dat je eraan komt.

Met de bijbehorende app kun je de babyfoon op afstand bedienen. Zo kun je de camera draaien en kantelen en kun je notificaties ontvangen als je baby huilt of beweegt. Daarnaast kun je met de app ook slaappatronen bijhouden en kun je de babyfoon delen met familieleden of oppassen.

De babyfoon heeft een bereik van 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. De verbinding tussen de babyfoon en de smartphone is beveiligd via een wachtwoord. Daarnaast heeft de babyfoon een handige temperatuursensor, zodat je de temperatuur in de babykamer altijd in de gaten kunt houden.

De Philips Avent Connected SCD923/26 is een uitstekende babyfoon voor ouders die graag altijd in contact willen blijven met hun baby. Dankzij de verbinding met de smartphone kun je je baby op afstand in de gaten houden en kun je notificaties ontvangen als er iets aan de hand is. Het scherpe beeld en heldere geluid zorgen ervoor dat je je kindje altijd goed kunt zien en horen. Daarnaast is de babyfoon makkelijk te bedienen en heeft het een groot bereik, zowel binnen- als buitenshuis.

Wat vinden we goed aan de Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met app

Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon - Babyfoon met camera en app

- De beeldkwaliteit van deze babyfoon is erg goed, waardoor je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden.
- De bijbehorende app voor deze babyfoon is erg handig. Je kunt makkelijk op afstand meekijken op je telefoon of tablet.
- De babyfoon heeft een terugspreekfunctie, waardoor je je kindje geruststellend toe kunt spreken als dat nodig is.
- Het design van deze babyfoon is erg stijlvol en strak, waardoor hij mooi in elk interieur past.
- De babyfoon heeft een groot bereik, tot wel 50 meter binnen en 300 meter buiten. Zo kun je je kindje altijd goed in de gaten houden, waar je ook bent.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon - Babyfoon met camera en app
1. De prijs van de Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met App is redelijk hoog. Voor ouders die op zoek zijn naar een budgetvriendelijk product, kan deze babyfoon dus minder interessant zijn.
2. Het gebruik van de app kan voor sommige ouders misschien ingewikkeld zijn. Niet iedereen is even tech-savvy en kan dus wat moeite hebben om de babyfoon te bedienen via de app.
3. Er zijn soms verbindingsproblemen tussen de camera en de app. Dit kan voor frustraties zorgen bij ouders die juist op betrouwbare beeldkwaliteit willen kunnen rekenen.
4. De batterijduur van de ouderunit is niet heel lang. Dit kan vervelend zijn voor ouders die de babyfoon de hele dag bij zich willen dragen en geen zin hebben om telkens op te laden.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Goede beeldkwaliteit
  • Handige app-functies
  • Nachtlampje inbegrepen
  • Geluid en temperatuurmeting
  • Ruim bereik
  • Snel en eenvoudig installeren
Nadelen
  • Krappe kijkhoek
  • Relatief duur
  • Geen slaapliedjes of terugspreekfunctie

Advies voor kopers

Als ouder wil je altijd de beste zorg en aandacht geven aan je baby. Een goede babyfoon is dan ook onmisbaar voor het monitoren van je kleintje terwijl hij slaapt. De Philips Avent Connected SCD923/26 is een beeldbabyfoon met app die je ultieme controle geeft over de veiligheid en het comfort van je baby.

Met deze babyfoon kan je niet alleen het geluid van je baby horen, maar ook live beelden bekijken op je smartphone of tablet. Zo kan je op afstand zien hoe je baby slaapt of tijdens het spelen, en kan je direct reageren als je kleintje je nodig heeft. De beeldkwaliteit is scherp en de infrarood nachtvisie zorgt voor helder zicht, zelfs in het donker.

Naast de live beelden kan je ook terugkijken wat er is gebeurd. De babyfoon slaat automatisch video's op van het geluid en de bewegingen van de baby, zodat je later kan zien wat er gebeurde tijdens de nacht of overdag.

Een ander voordeel van deze babyfoon met app is dat je persoonlijke meldingen kan krijgen op je smartphone. Zo kan je bijvoorbeeld een melding krijgen als de temperatuur in de babykamer verandert of als je baby te lang niet heeft bewogen. Hierdoor kan je altijd direct ingrijpen als dat nodig is.

Tot slot is de Philips Avent Connected SCD923/26 eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen de app te downloaden en de camera te koppelen met je Wi-Fi-netwerk. Met de app kan je vervolgens eenvoudig de instellingen aanpassen en controleren.

Al met al biedt de Philips Avent Connected SCD923/26 beeldbabyfoon met app een veilige en praktische manier om je baby in de gaten te houden en te zorgen voor zijn welzijn. Een echte aanrader voor elke ouder!

Conclusie

Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon - Babyfoon met camera en app

Het is duidelijk dat de Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met App een innovatief en praktisch product is voor jonge ouders. De mogelijkheid om via een app op je smartphone of tablet in contact te blijven met je baby is zeer handig en stelt ouders gerust tijdens de belangrijke momenten wanneer hun baby slaapt of in een andere kamer is.

De beeld- en geluidskwaliteit is uitstekend en biedt ouders de mogelijkheid om hun baby op afstand te bewaken en gerustgesteld te worden door de kristalheldere beelden. Het nachtzicht is ook zeer indrukwekkend en maakt de Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met App een van de beste in zijn soort.

Een groot pluspunt is de software van de app, die intuïtief en gebruiksvriendelijk is. De app biedt niet alleen livebeelden van de baby, maar beschikt ook over een talkbackfunctie, waarmee ouders op afstand met hun baby kunnen communiceren en geruststellen.

Het enige nadeel is het gebruik van een app die gedownload moet worden, waardoor ouders afhankelijk zijn van de stabiliteit van hun wifi-netwerk. Ouders moeten in het bezit zijn van een smartphone of tablet om de app te kunnen gebruiken, wat ook een extra kost met zich meebrengt. Bovendien zal niet iedereen even enthousiast worden van het idee om de babyfoon via een app te bedienen. Sommige ouders houden liever vast aan traditionele babyfoons zonder extra’s.

Al met al is de Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met App een fantastisch product voor ouders die graag op afstand een oogje in het zeil willen houden bij hun baby. Het biedt uitgebreide functionaliteiten en een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit voor een betaalbare prijs. Het is een slimme investering voor ouders die graag de nieuwste technologieën omarmen en hun zorgen willen verminderen terwijl hun baby slaapt.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon - Babyfoon met camera en app

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten