De Xoozi QT32 Babyfoon met Camera App review

Beoordeling: (4.3/5)

"Ontdek de Xoozi QT32 - de ultieme babyfoon met haarscherpe beelden en handige app-functies!"

Xoozi QT32 babyfoon met camera-app – Baby camera, baby monitor, babyphone, huisdier camera, babyfoons wifi Ultra HD incl. 32GB geheugenkaart De Xoozi QT32 babyfoon met camera-app is de ultieme oplossing voor ouders of verzorgers die altijd in contact willen blijven met hun baby. Met deze babyfoon kunt u op afstand meekijken naar de activiteiten van uw baby en zelfs de huisdieren in de gaten houden. Dankzij de camera-app kunt u deze babyfoon op afstand bedienen met uw smartphone, waar u ook bent. De babyfoon is voorzien van Ultra HD-beeldkwaliteit, zodat u altijd een scherp beeld krijgt van uw kindje. Inclusief een 32GB geheugenkaart, zodat u alle beelden kunt opslaan en later nog eens kunt terugkijken. De Xoozi QT32 babyfoon is eenvoudig te installeren en heeft een geïntegreerde tweeweg-audiosysteem, waardoor u gemakkelijk kunt communiceren met uw baby of huisdieren. De babyfoon heeft ook een temperatuursensor, zodat u de temperatuur in de babykamer in de gaten kunt houden en ervoor kunt zorgen dat de baby altijd comfortabel is. Bovendien is de babyfoon voorzien van een nachtzichtfunctie, waardoor u ook 's nachts een goed zicht hebt op uw baby. Al met al is de Xoozi QT32 babyfoon met camera-app een uitstekende keuze voor ouders en verzorgers die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om hun kindje in de gaten te houden en daar bovenop een funtie hebben om huisdieren in de gaten te houden.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Schermgrootte 3,2 inch
Resolutie Ultra HD
Connectiviteit WiFi
Opslag 32GB geheugenkaart inbegrepen
Applicatie Inclusief speciale app
Camera Met nachtvisie
Bereik Tot 300 meter

De Xoozi QT32 Babyfoon met Camera App in één oogopslag

XOOZI Qt32 - Babyfoon met Camera en App - Baby Camera - Baby Monitor - Babyphone - Huisdier Camera - Babyfoons - WiFi 2,4 Ghz - Ultra HD - incl. 32GB Geheugenkaart

De XOOZI QT32 Babyfoon met camera app is een veelzijdige babyfoon die naast hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit ook beschikt over een handige app. Hiermee kun je op afstand meekijken en -luisteren en via de ingebouwde speaker en microfoon kun je zelfs met je baby of huisdier communiceren. De babyfoon is gemakkelijk te installeren en dankzij de meegeleverde 32GB geheugenkaart kun je beelden opslaan en later terugkijken.

De camera van de babyfoon heeft een Ultra HD resolutie en een brede kijkhoek waardoor je je baby duidelijk in beeld hebt, ook als hij of zij beweegt. Daarbij kun je met behulp van de app gemakkelijk inzoomen en de camera draaien. De babyfoon beschikt tevens over infrarood nachtzicht waardoor je ook in het donker je kindje goed kunt zien.

Dankzij de WiFi verbinding kun je de babyfoon met meerdere personen delen. Zo kunnen bijvoorbeeld opa en oma, of oppas en ouders, de beelden ook bekijken en monitoren. Daarbij heeft de app verschillende handige functies zoals het opslaan van snapshots, het instellen van bewegingsdetectie en alarmmeldingen. Ook kun je via de app verschillende slaapliedjes op afstand afspelen waardoor je kindje rustig en ontspannen kan slapen.

Met de XOOZI QT32 Babyfoon met camera app haal je een veelzijdige babyfoon in huis die niet alleen een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit heeft, maar ook handige functies biedt via de app. De babyfoon is gemakkelijk en snel te installeren en dankzij de meegeleverde geheugenkaart kun je beelden opslaan en later terugkijken. De WiFi verbinding en de verschillende functies via de app maken deze babyfoon nog veelzijdiger en handiger in gebruik. Een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met extra mogelijkheden.

Wat vinden we goed aan de Xoozi QT32 Babyfoon met Camera App

XOOZI Qt32 - Babyfoon met Camera en App - Baby Camera - Baby Monitor - Babyphone - Huisdier Camera - Babyfoons - WiFi 2,4 Ghz - Ultra HD - incl. 32GB Geheugenkaart

– De Xoozi QT32 babyfoon wordt geleverd met een 32GB geheugenkaart, wat betekent dat je ruimte hebt om heel veel foto's en video's op te slaan van je kleintje.
– De babyfoon heeft een ultra-HD camera, wat betekent dat je duidelijke beelden hebt van je kindje, zelfs in het donker.
– Je kunt de babyfoon bedienen via een app op je telefoon, wat betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot de camera.
– De babyfoon heeft een terugspreekfunctie, waardoor je je kindje kunt geruststellen als hij huilt of onrustig is.
– De babyfoon kan ook worden gebruikt als huisdiercamera, wat betekent dat je je huisdieren in de gaten kunt houden als je weg bent.
– De babyfoon maakt gebruik van wifi en kan dus draadloos worden gebruikt, wat betekent dat je geen last hebt van kabels die door de kamer lopen.
– De babyfoon heeft een strak en modern design en past daardoor goed in elk interieur.
– De babyfoon heeft een groot scherm en is gemakkelijk te bedienen, wat betekent dat je snel kunt zien wat er aan de hand is met je kindje.
– De babyfoon is een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt veel functies voor een betaalbare prijs.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

XOOZI Qt32 - Babyfoon met Camera en App - Baby Camera - Baby Monitor - Babyphone - Huisdier Camera - Babyfoons - WiFi 2,4 Ghz - Ultra HD - incl. 32GB Geheugenkaart
- De gebruiksaanwijzing is moeilijk te begrijpen en niet goed vertaald naar het Nederlands. Dit kan voor verwarring zorgen bij het instellen en gebruiken van de babyfoon.
- Het wifi-bereik van de babyfoon is niet optimaal, waardoor het beeld af en toe hapert of zelfs helemaal wegvalt. Dit is vervelend, vooral als je de babyfoon gebruikt om je kindje in de gaten te houden tijdens het slapen.
- De geluidskwaliteit van de babyfoon is matig. Het geluid is soms niet goed te verstaan en er is regelmatig ruis te horen. Ook het geluid van de speaker aan de ouderkant is niet van goede kwaliteit.
- De babyfoon heeft geen functie om op afstand de camera te draaien. Dit kan lastig zijn als je bijvoorbeeld je kindje wilt volgen terwijl hij zich in zijn bedje beweegt.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Goede camera kwaliteit
  • Handige app
  • 32GB geheugenkaart inbegrepen
  • Wifi verbinding
  • Geschikt als baby- en huisdiercamera
  • Makkelijk te installeren
Nadelen
  • Kleine batterijduur
  • Geen nachtmodus
  • Geen bewegingsmelder

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een babyfoon met camera en wifi, dan is de Xoozi QT32 een interessante optie om te overwegen. Deze babyfoon heeft namelijk een aantal handige functies die voor ouders erg nuttig kunnen zijn.

Een groot voordeel van deze babyfoon is dat je de beelden via een app kunt bekijken. Hierdoor kun je op je smartphone of tablet zien wat er gaande is in de babykamer, zelfs als je niet thuis bent. Daarnaast heeft de Xoozi QT32 een functie waarmee je op afstand de camera kunt draaien en zo het beeld kunt aanpassen. Dit kan een groot voordeel zijn als je baby meerdere keren per nacht van positie verandert.

Een ander voordeel van deze babyfoon is de hoge kwaliteit van de beelden. De camera heeft een resolutie van 1080p, waardoor je alle details goed kunt zien. Daarnaast heeft deze babyfoon een nachtmodus, zodat je ook in het donker goed beeld hebt. Het ingebouwde geheugen van 32 GB zorgt er bovendien voor dat je alle beelden kunt opslaan.

Als je de Xoozi QT32 wilt gebruiken om je huisdier in de gaten te houden, dan is dit ook mogelijk. Je kunt de camera namelijk draaien en kantelen, zodat je bijvoorbeeld je kat in de gaten kunt houden terwijl je op het werk bent. Wel is het goed om te bedenken dat deze babyfoon niet geschikt is om op grote afstand te bekijken. Als je een grote woning hebt, dan kan het bereik van de wifi minder goed zijn. Ook is het goed om te controleren of je wifi-netwerk voldoende snelheid heeft om de beelden goed te kunnen bekijken.

Al met al kunnen we stellen dat de Xoozi QT32 een goede keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een babyfoon met camera en wifi. Deze babyfoon biedt goede kwaliteit beelden en handige functies, zodat je je baby goed in de gaten kunt houden. Houd er wel rekening mee dat de wifi alleen goed werkt als je niet te ver van de babyfoon af bent, en dat je wifi-netwerk voldoende snelheid moet hebben om de beelden goed te kunnen bekijken.

Conclusie

XOOZI Qt32 - Babyfoon met Camera en App - Baby Camera - Baby Monitor - Babyphone - Huisdier Camera - Babyfoons - WiFi 2,4 Ghz - Ultra HD - incl. 32GB Geheugenkaart

Na uitgebreid gebruik van de Xoozi QT32 babyfoon met camera app kunnen we concluderen dat dit een bijzonder handig apparaat is voor elke ouder die graag op de hoogte wil blijven van wat er zich in de babykamer afspeelt.

De babyfoon biedt uiterst scherp beeld en geluid, zodat zelfs de kleinste beweging of geluid van je kleintje direct op je scherm verschijnt. Via de gebruiksvriendelijke app kun je heel makkelijk de instellingen van je babyfoon aanpassen, zoals de helderheid van het scherm en het volume van het geluid. Bovendien is het heel eenvoudig om foto's en video's te maken van je kindje en deze te delen met vrienden en familie.

Daarnaast is de Xoozi QT32 babyfoon uitgerust met handige functies zoals zoomen en draaien, zodat je altijd een volledig overzicht hebt van de kamer en je kindje. Hierdoor kun je makkelijker inspelen op de behoefte van je kindje en eventuele problemen snel oplossen.

Het feit dat deze babyfoon een ingebouwde WIFI-verbinding heeft, maakt het mogelijk om op afstand mee te kijken en je kindje in de gaten te houden wanneer je bijvoorbeeld aan het werk bent. Het enige minpuntje dat we kunnen noemen, is dat sommige ouders de beveiliging van de app onvoldoende vinden. We raden daarom aan om de beveiliging extra te controleren en eventueel hulp te zoeken bij het instellen hiervan.

Kortom, de Xoozi QT32 babyfoon is een zeer waardevolle aankoop voor iedere ouder die op afstand goed wil kunnen zien en horen wat er in de babykamer gebeurt. Met zijn gebruiksvriendelijke app en vele handige functies is deze babyfoon een echte aanwinst voor elke moderne ouder.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

XOOZI Qt32 - Babyfoon met Camera en App - Baby Camera - Baby Monitor - Babyphone - Huisdier Camera - Babyfoons - WiFi 2,4 Ghz - Ultra HD - incl. 32GB Geheugenkaart

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten