De Alecto SmartBaby10 WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - Wit review

Beoordeling: (4.2/5)

Alecto SmartBaby10: De slimme babyfoon met haarscherpe beelden en bewegingsdetectie

De Alecto Smartbaby10 wifi babyfoon is een geavanceerde babyfoon met veel functionaliteiten. Het is de ideale babyfoon voor ouders die graag de controle willen houden over hun baby, zelfs als ze niet in dezelfde kamer zijn. Deze babyfoon heeft een op afstand beweegbare HD-camera en een app met push meldingen bij beweging en geluid. Met de Alecto Smartbaby10 is het mogelijk om de camera te draaien en in te zoomen vanaf je smartphone of tablet. Hierdoor kan je gemakkelijk checken of je baby nog steeds veilig en comfortabel slaapt. Ook biedt de babyfoon de mogelijkheid om terug te spreken naar je baby via de app. Het is zelfs mogelijk om slaapliedjes op afstand af te spelen. Een ander handig kenmerk van de Alecto Smartbaby10 is de infrarood nachtmodus. Hierdoor is het mogelijk om je baby in het donker te zien en te controleren of alles in orde is. Daarnaast biedt deze babyfoon een geluids- en bewegingsdetector waardoor je direct op de hoogte wordt gesteld als je baby begint te huilen of beweegt. Al met al is de Alecto Smartbaby10 wifi babyfoon een handige babyfoon voor ouders die op zoek zijn naar een geavanceerde babyfoon met veel functionaliteiten. Het biedt de mogelijkheid om op afstand de camera te bewegen, terug te spreken naar je baby en slaapliedjes af te spelen. Daarnaast heeft het ook nog eens een infrarood nachtmodus en geluids- en bewegingsdetector.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Resolutie 1280x720 pixels
Maximaal bereik onbeperkt (via WiFi)
Nachtzicht ja, tot 5 meter
Bewegingsdetectie ja (met pushmeldingen)
2-weg communicatie ja
Vergroting 5x digital zoom
Opslag 32GB micro SD (niet meegeleverd)

De Alecto SmartBaby10 WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - Wit in één oogopslag

Alecto SMARTBABY10 - WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - App met Push melding bij beweging en geluid - Wit

De Alecto SmartBaby10 is een fantastische babyfoon met een op afstand beweegbare HD-camera. De camera heeft een brede kijkhoek van 90 graden en kan zowel draaien als kantelen, zodat je altijd een goed beeld hebt van je baby. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker is het ook mogelijk om te communiceren met je baby vanaf elke locatie. Niet alleen is deze babyfoon gemakkelijk te bedienen via de app op je smartphone, maar het is ook zeer betrouwbaar. Dit komt omdat het een WiFi-verbinding heeft met behulp van een beveiligde router. Bovendien, als er iets aan de hand is, zal de app automatisch een pushmelding sturen om je op de hoogte te stellen. Daarnaast levert de Alecto SmartBaby10 een scherp beeld op dankzij de HD-camera, waardoor je je baby altijd goed kunt zien. De Alecto SmartBaby10 is ontworpen om ouders de best mogelijke ervaring te bieden bij het monitoren van hun baby, of het nu is om te kijken of de baby goed slaapt of om te controleren of er in de babykamer niets mis is. Dankzij de app kun je altijd en overal de baby in de gaten houden en met hem communiceren mocht dat nodig zijn. Je kunt de babyfoon zelfs bedienen als je niet thuis bent. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over de veiligheid van je baby. Dit product wordt geleverd met tal van handige functies, waaronder een bewegingsdetector en geluidsactivatie, die je waarschuwt wanneer je baby geluid maakt of zich beweegt. Ook heeft de Alecto SmartBaby10 ingebouwde infraroodverlichting om 's nachts een goed zicht op je kindje te hebben. Dit alles biedt je gemoedsrust om te weten dat je baby veilig en comfortabel slaapt. Kortom, de Alecto SmartBaby10 is een uitstekende babyfoon die ouders een gemakkelijke en betrouwbare manier biedt om hun baby te monitoren. Het is gemakkelijk te gebruiken, betrouwbaar en biedt een aantal handige functies om ervoor te zorgen dat jouw baby altijd veilig is. Met de Alecto SmartBaby10 ben je altijd gerustgesteld en kun je met volle teugen genieten van het ouderschap.

Wat vinden we goed aan de Alecto SmartBaby10 WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - Wit

Alecto SMARTBABY10 - WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - App met Push melding bij beweging en geluid - Wit

De Alecto SmartBaby10 is een babyfoon met veel handige functies. Allereerst is de HD-camera op afstand beweegbaar, waardoor je altijd de beste kijkhoek hebt op je kindje.
Daarnaast is het mogelijk om de babyfoon te bedienen en te bekijken via een app op je smartphone of tablet. Je kunt dus overal ter wereld je kindje in de gaten houden, zolang je maar een internetverbinding hebt.
De app stuurt je daarnaast pushmeldingen bij beweging of geluid, zodat je direct op de hoogte bent wanneer je kindje wakker wordt of beweegt in zijn of haar slaap.
Ook heeft de Alecto SmartBaby10 nachtzicht, zodat je ook in het donker je kindje goed kunt zien. Het geluid is helder en er is zelfs de mogelijkheid om terug te praten naar je kindje via de babyfoon.
Tot slot is de installatie en het gebruik van de babyfoon eenvoudig en snel, waardoor je direct aan de slag kunt. Al met al is de Alecto SmartBaby10 dus een slimme, handige en efficiënte babyfoon die het ouderschap een stukje makkelijker maakt.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Alecto SMARTBABY10 - WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - App met Push melding bij beweging en geluid - Wit
De prijs van deze babyfoon is aan de hogere kant in vergelijking met andere babyfoons op de markt.
Het instellen van de babyfoon kan soms wat ingewikkeld zijn en de handleiding is niet altijd even duidelijk.
Het geluid van de babyfoon kan soms haperen of vertragen, waardoor het niet altijd even goed te verstaan is.
Sommige gebruikers hebben problemen ondervonden met de verbinding tussen de babyfoon en de app, waardoor bepaalde functies niet werken.
De beweegbare HD-camera kan soms wat trager reageren op de commando's vanuit de app, waardoor het lastiger kan zijn om je kindje goed in beeld te krijgen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Beweegbare HD-camera met pushmeldingen
  • Gemakkelijke toegang via smartphone-app
  • Helder geluid en duidelijke beelden
  • Groot bereik
  • Handige temperatuursensor
  • Verschillende instellingen
Nadelen
  • Relatief duur
  • Mogelijke connectieproblemen
  • Geen scherm op ouderunit
  • Matige nachtzichtfunctie

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een babyfoon die meer kan dan alleen geluid doorgeven, dan is de Alecto SmartBaby10 een goede keuze. Deze babyfoon heeft namelijk een op afstand beweegbare HD-camera, waarmee je live kunt meekijken en je kindje kunt volgen terwijl het slaapt.

De Alecto SmartBaby10 werkt via wifi en wordt geleverd met een app die je op je smartphone of tablet kunt installeren. Via deze app kun je op afstand de camera bewegen en kun je meldingen ontvangen bij beweging en geluid. Daardoor kun je altijd een oogje in het zeil houden, ook als je niet thuis bent.

Naast de camera beschikt de Alecto SmartBaby10 ook over een aantal handige functies, zoals een terugspreekfunctie waarmee je je kindje gerust kunt stellen en een nachtlampje dat zorgt voor een zachte verlichting in de kamer. Daarnaast kun je de gevoeligheid van de bewegings- en geluidsdetectie zelf instellen, zodat je alleen meldingen krijgt wanneer het echt nodig is.

Een belangrijk voordeel van de Alecto SmartBaby10 is dat je geen aparte monitor nodig hebt, omdat je de beelden gewoon op je smartphone of tablet kunt bekijken. Dat is niet alleen handig, maar ook kostenbesparend. Wel is het belangrijk om te beseffen dat de babyfoon alleen werkt als je smartphone of tablet verbonden is met wifi en dat de beeldkwaliteit afhankelijk is van de kwaliteit van je wifi-signaal.

Al met al is de Alecto SmartBaby10 een veelzijdige babyfoon met veel handige functies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is wel belangrijk om te beseffen dat wifi-babyfoons niet geschikt zijn als je geen goede wifi-verbinding hebt, en dat je altijd moet controleren of de verbinding nog goed functioneert voordat je vertrouwt op de beelden die je ziet.

Conclusie

Alecto SMARTBABY10 - WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - App met Push melding bij beweging en geluid - Wit

Het gebruik van de Alecto SmartBaby10 Wifi Babyfoon kan voor veel ouders een uitkomst zijn. Door de combinatie van een beweegbare HD-camera en een handige app met push meldingen bij bewegingen en geluiden blijf je altijd op de hoogte van wat er in de babykamer gebeurt, waar je ook bent.

Het instellen van de babyfoon is redelijk eenvoudig en de mogelijkheid om de camera op afstand te bewegen is erg handig. Hierdoor kun je altijd de juiste positie vinden om je kindje in de gaten te houden. De beeldkwaliteit is goed en het geluid is helder genoeg om elk snurkje of huiltje op te vangen.

De app werkt goed en biedt veel functionaliteit. Zo kun je inzoomen op de beelden en kun je instellen dat je een push melding krijgt bij beweging of geluid. Daarnaast kun je ervoor kiezen om automatisch beelden op te nemen bij beweging of geluid, zodat je deze later terug kunt kijken.

Wat wel jammer is, is dat de babyfoon af en toe signalen mist. Dit kan te maken hebben met een minder goed wifi-bereik in de babykamer. Ook is het ontvangst van de babyfoon minder goed als je gebruik maakt van de app op je smartphone of tablet, in plaats van de bijgeleverde monitor. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet altijd direct op de hoogte bent van wat er in de babykamer gebeurt.

Al met al is de Alecto SmartBaby10 Wifi Babyfoon een handig en innovatief apparaat, dat veel ouders de mogelijkheid biedt om hun kindje op afstand goed in de gaten te houden. Met een redelijke prijs en veel handige functionaliteit is dit een uitstekende keuze voor een modern en flexibel gezin.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Alecto SMARTBABY10 - WiFi Babyfoon met op afstand beweegbare HD Camera - App met Push melding bij beweging en geluid - Wit

© 2024 Beste Babyfoon, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten